ΘΥΜΩΝΩ ΜΑΝΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 1/4/2020

Μιλούσα με τον γιο μου τον Σ . Για όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας !

Η άποψη του είναι με ά
λλη οπτική απο ότι η δική μας! Ίσως λόγο της ηλικίας του αλλά πάντα τον ακούω με προσοχή ...


Μου είπε λοιπόν για το μαύρο διαδίκτυο , ξέρετε τι είναι !! Και πως εκεί υπάρχει ότι δεν φανταζόμαστε . Πως αυτό είναι άβατο και πρέπει να μπαίνει κάποιος που να ξέρει πώς !

Σ. Εκεί μπορείς να βρεις από χαρτιά .......! Απο διάφορους φορείς, κράτη, από οργανώσεις , ακόμα και πως δεν έχουμε φτάσει στο φεγγάρι ....! Και άσε τι λένε σε αυτό το βρωμο κουτό 📺μην ακούς κουβέντα .

Είναι αποβράσματα μάνα και να θυμάσαι αυτό που σου λέω.... είναι πίσω από τον ιό που όλοι κόβονται... αυτό που υπάρχει πραγματικά είναι κάτω απο την μύτη μας απλά δεν το βλέπουμε τώρα !

Σ-Όμως θυμάσαι τότε με τους δίδυμους πύργους ;


Ι-Ναι θυμάμαι !


Σ-Ωραία μετά τι είχε γίνει θυμάσαι ;!


Ι-Για πες να καταλάβω ;


Σ- θυμάσαι που πήγαιναν επιστολές σε διάφορους με ιούς από το ταχυδρομείο ;!


Ι- Ναι κάτι μου λέει τώρα που μου το είπες !!!


Σ- Βλέπεις ξεχνάνε οι άνθρωποι !!
Τότε λοιπόν μπήκε στην ζωή μας σχεδόν επιτάχτηκα γιατί δεν είχες επιλογή η ηλεκτρονική διεύθυνση ! Τώρα σου φαίνεται φυσιολογικό πια γιατί το έχεις συνηθίσει αλλά τότε αντέδρασαν όλοι γιατί ήταν άλλο από αυτό που γνώριζαν !
Έτσι και σε κάθε τι που γίνεται έτσι και τώρα κάπου εκεί μέσα λοιπόν είναι και η λύση ή το τι γίνεται τώρα που δεν το βλέπουμε !

Και σε λίγα χρόνια κάποιος θα το έχει βγάλει στην επιφάνεια και θα το μάθουμε και θα μας είναι τόσο εντάξει !!! Σαν φυσιολογικό !!

Ι- Τι να πω ...! Σίγουρα είναι πολλά τα μέτωπα ανοιχτά τώρα !


Σ- Ναι συμφωνώ λάθρο τράπεζες κτλ αλλά κάτι άλλο είναι που δεν μπορώ να εστιάσω ! Θα δείξει ..


Ι- Πως νιώθεις αγάπη μου ;


Σ- Θυμώνω μάνα, θυμώνω γιατί στα 21 μου ζω δημοκρατική χούντα και μου έχουν αφαιρέσει κάθε δικαίωμα που άλλοι πάλεψαν για να έχω να έχεις να έχουμε όλοι ...! Και όλοι ξαφνικά είμαστε υπόδουλοι στους λίγους, τους πιο σιχαμένους, τους πιο βρώμικους αυτού του τόπου , πολύ βρωμιά ρε μάνα εκεί που έπρεπε όλα να είναι διαφανή !! Τελικά σκέφτομαι όσοι πολέμησαν για να ζήσουμε οι υπόλοιποι αξιοπρεπής με συνέπεια, με σύνεση, με ευγνωμοσύνη για το δώρο που μας έκαναν , πολέμησαν τελικά άδικα ;;;;; Και αυτό με τρελάνει !!


Ως παιδί δεν δίνεις την προσοχή που πρέπει , θες η ηλικία, θες η ανωριμότητα , μεγαλώνοντας όμως και ανοίγοντας τα μάτια και το μυαλό δεν μένει παρά να δεις όλο αυτό που έγινε κάποτε ότι είχε ουσία και βάση για τον Ελληνισμό και εμάς τους Έλληνες και πες μου τώρα εγώ η ο κάθε εγώ στην ηλικία μου πόσο βλάκας νομίζουν ότι είμαι ή είμαστε και υποτιμούν τόσο την νοημοσύνη μας ;;! Όλων μας δλδ !

Μάνα πρέπει να καθαρίσει όλο αυτό και πρέπει να γίνει γρήγορα αυτό λέμε εμείς της ηλικίας μου μακριά από κουβέντες με κόμματα χρώματα και τσέπες μακριά απο συμφέροντα ! Στο είπα και στις εκλογές τι να πάω να ψηφίσω και για ποιον ! Αφού εδώ και χρόνια ο λαός ψηφίζει για 300 τσέπες αν δεν είσαι ένας από αυτούς απλά επιβιώνεις δεν ζεις ! Με το σύστημα που έχουν χτίσει ! Κανένα υπουργείο με καμία κυβέρνηση δεν έχει δουλέψει για το καλό του τόπου ! Ούτε το Υ υγείας , ούτε το Υ παιδείας , ούτε το Υ άμυνας , δεν έχουμε δικαστές δεν έχουμε σώματα ασφάλειες ναι ούτε αυτό... και είναι τόσο τραγικό με κανέναν όμως που κυβερνάει !


Μα δεν έχουν μάθει την μια και την πιο σωστή έννοια όμως ! Άλλο ηγέτης άλλο πολιτικός ! Άλλο ηγούμαι άλλο κυβερνώ ! Και είναι τόσο γελίοι στα μάτια μας !
Και απορώ πως στέκεται, γιατί είναι τόσο σάπιο !!! Μάνα λυπάμαι που στα 21 πρέπει να πληρώνεις για να βγάλω μια σχολή για να κάνω κάτι στο μέλλον που θα έχω πάλι αυτούς πάνω στο κεφάλι μου εγώ να βγάζω 10 και θα μου παίρνουν τα 8 έτσι γιατί μπορούν και στα 2 που θα μου μένουν να με φορολογούν και απο πάνω πάλι γιατί μπορούν !!


Να ήξεραν μόνο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς !
Αχ μάνα αν ήξεραν θα τρόμαζαν και θα άλλαζαν πλανήτη ! 😔Πάω τώρα στο δωμάτιό μου γιατί συγχύστηκα 😁

Και κάπως έτσι με μια αγκαλιά τελείωσε η κουβέντα μας , λίγο φορτισμένη συναισθηματικά αλλά συνάμα είχε μια γεύση απογοήτευσης στα μάτια ενός νέου που ετοιμάζει την δίκη του ρότα στην ζωή !


ΜΙΑ ΜΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.