Σαν σήμερα πέθανε το 2020 ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης
Πέθανε το 2020 στις 20 Μαρτίου  και  σε ηλικία 74 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης.
Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1945 και ήταν αδελφός του ηθοποιού Γιώργου Λώζου.

Το θλιβερό γεγονός  είχε κάνει γνωστό μέσω facebook ο Άγγελος Πηριόχος, με τον οποίο έκανε παρέα.

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτη».

 Φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο δίπλα στον Ντίνο Ηλιόπουλο και την Έλλη Λαμπέτη στη μουσική κωμωδία των Μπρεφόρ/Μονό «Γλυκειά Ίρμα».

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι σπουδαίες συνεργασίες
Συνεργάστηκε στη συνέχεια με το «Ελεύθερο Θέατρο» στις ανανεωτικές επιθεωρήσεις του θιάσου στο Άλσος Παγκρατίου και για μία επταετία συμμετείχε στις παραστάσεις του «Θεάτρου Έρευνας» του Δημήτρη Ποταμίτη («Έκβους», «Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι», «Ο άνθρωπος Ελέφαντας» κ.ά.) που, όπως είχε δηλώσει, σημάδεψαν την καριέρα του.

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης με τη Νόρα Βαλσάμη και τον Δάνη Κατρανίδη στη σειρά «Αναδυομένη»
Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης με τη Νόρα Βαλσάμη και τον Δάνη Κατρανίδη στη σειρά «Αναδυομένη»
Συνεργάστηκε επίσης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τον Κώστα Βουτσά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Από τις τελευταίες παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε ως συγγραφέας ήταν η επιθεώρηση μετά μουσικής «Κάλλιο πέντε και στο χέρι», με πρωταγωνιστές τους Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνη Ξένο, η οποία παρουσιαζόταν για δύο χρονιές, το 2017 και το 2018, στο Θέατρο «Λιθογραφείον».
Το 1978 πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση με τη σειρά «Αναδυομένη», που σκηνοθέτησε ο Ερρίκος Ανδρέου και βασιζόταν στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε σειρές που άφησαν εποχή, όπως «Λωξάντρα» (1980), «Η ζωή του Αττίκ» (1985) και «Μαντάμ Σουσού» (1986).

Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις που τον έκαναν ευρέως γνωστό
Έγινε ευρέως γνωστός όταν υποδύθηκε τον Ιάσονα Παπαπέτρου, τον κολλητό φίλο του πρωταγωνιστή Ζάχου Δόγκανου (Γιάννης Μπέζος) στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και Εγώ» (1996-1998). Συμμετείχε επίσης σε δημοφιλείς σειρές όπως: «Ντόλτσε Βίτα», «Στο Παρά 5», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Safe Sex».Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.