ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ...ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 17/1/2020
 Στο νησί γίνονται διαφορά περίεργα . Έμαθα από φίλη που έχει μεσιτικό πως πολλοί εφοπλιστές πουλάνε στο νησί περιουσίες και είναι πολύ περίεργο και έχει συζητηθεί πολύ . Γιατί όλοι ξέρουμε πως δεν το κάνουν γιατί έχουν ανάγκη από ρευστότητα ....!

Η κατάσταση στα νησιά είναι τεταμένη . Ο Χαφτάρ τι στα κομμάτια είπε ... γιατί δεν νομίζω ότι είπαν αυτά που ακούσαμε ! Και γιατί σήμερα λένε πως θα αλλάξει ο επικεφαλής; Σήμερα έληξε μετά την επίσκεψη Χαφτάρ ; Περίεργο δεν είναι;

Είναι και ο Χάρι που έκατσε με την σύζυγο τα είπαν και αποφάσισαν πως θα ζήσουν την ζωή τους μακριά από το βασιλικό πρωτόκολλο γιατί σου λέει πως μέχρι να αναλάβω τον θρόνο μπορεί και η βασιλιά να πάει περίπατο και να μας μείνει ο θρόνος !!!!

Όποτε ας ζήσουμε την ζωή μας χωρίς την εποπτεία τους έχει και το αίμα της μάνας του και σου λέει τα πρωτόκολλα δεν μπορώ !!!

TO ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ,,ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ..ΓΙΑΤΙ .....ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ ,,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ???ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ,,ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ,,,ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ,,,,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ,,ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΩΜΑ ,,,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ... ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ,,,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΥΚ ,,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,,,,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,,,ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ!

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ,,,,,ΗΗΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΗΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ////////////Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ,,ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΙΣΡΑΗΛ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΑΛΛΙΑ ,,,ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..

ΑΠΛΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ,,,ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...

ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ-ΓΙΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.