ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡ. ΚΛΙΝΤΟΝ.....Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA....!!!!( BINTEO )

 
  
 Η επιβεβαίωση  ήρθε από  τό στόμα τού Προέδρου τών ΗΠΑ, Μπ. Κλίτον όταν επισκέφτηκε τήν `Ελλάδα τό 1999......!!! Τότε προσπάθησαν τά κανάλια νά τό κρύψουν αλλά   κρατήθηκε  τό απόσπασμα τής  ομιλίας του....!!!!  

Στόν   λόγο που απηύθυνε,αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδόθηκε απ'ευθείας από την τηλεόραση,ξεκίνησε λέγοντας:

<<Όλοι οι λαοί της γης ,γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του,την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα.


Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποί και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας ?

Υποθέτω ότι σίγουρα μίλησε για τους πραγματικούς Έλληνες πού έχουν το γονίδιο "Έψιλον".Μόνο που ο πρόεδρος έκανε λάθος στο ποσοστό,που δεν είναι 0,2% όπως ανέφερε,αλλά 1,6% (120 εκατομμύρια περίπου σε όλο τον κόσμο).Σύμφωνα με μελέτες καθηγητών αιματολογίας,έχει αποδειχθεί ότι από το ποσοστό αυτό ορισμένοι έχουν επιπλέον και κάποιο άλλο συστατικό στο αίμα τους,που οι αρχαίοι μας πρόγονοιτο ονόμαζαν ΙΧΩΡ,το "αίμα των θεών".Αυτοί είναι περίπου τα 1,5 εκατ  και ονομάζονται "Ενσαρκωμένοι Έψιλον"

Δείτε τό βίντεο....!!!!.

 

`Ας θυμόμαστε καί αυτό πού είπε ό τ. Πρ.Τής Δημοκρατίας κ Σαρτζετάκης << είμαστε ~ `Εθνος ανάδελφον >>

ΠΗΓΗ P.B.V..

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.