ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 28/4/2020

ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ???? 
ΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 


Θα πρέπει να τονισθή ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική, η οποία χαρακτηρίζει τον άνθρωπο σύμφωνα με τις διανοητικές του ικανότητες. Όλες οι άλλες λατινογενείς διάλεκτοι, χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο μόνον με την υλικήν του υπόστασιν, την χοϊκήν, την χωμάτινη (homo, human, home, κ.λ.π.). Να είναι άραγε τυχαίον αυτό, διότι και ο ορισμός αυτός από Ελληνικήν λέξιν έχει ληφθή, ή μήπως η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική, η οποία αναδεικνύει την προτεραιότητα στην οποίαν πρέπει να επικεντρώνεται η προσοχή του ανθρώπου;!
Ο άνθρωπος είναι  το μοναδικό πλάσμα που μπορεί να παρατηρήσει να σκεφτεί, να αναλύσει, να νοιώσει, να κρίνει και να ελέγξει τα ένστικτα του.
Σήμερα όλοι θέλουν ν' αλλάξουν τον κόσμο αλλά κανείς δε θέλει να αλλάξει τον εαυτό του....
Σε κανένα δεν αρέσει αυτό που ζει .
Ζούμε μέσα σε φρενήρης ρυθμούς δουλεύοντας εξαντλητικά για μια χούφτα ευρώ που θα γίνουν καπνός πριν ακόμα τα ζεστάνουμε μέσα στα χέρια μας.
 Τα παιδιά έμειναν χωρίς γονείς και οι γονείς χωρίς παιδιά..
Όλοι κυνηγούν το χρήμα και τη δόξα ξεχνώντας τον ίδιο τον εαυτό τους, όλα τα κάνουν για τους άλλους!!!! 
Για την εικόνα τους που συνήθως είναι ψεύτικη.

Βλέπουμε τον διπλανό μας να πεθαίνει κι εμείς τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες, βλέπουμε να παίρνουν το σπίτι του γείτονα μας, να του κόβουν το νερό ή το ρεύμα και λέμε καλά να πάθει ας πρόσεχε, βλέπουμε τα μαγαζιά στις γειτονιές να κλείνουν και τους λέμε και κλέφτες από πάνω επειδή έτσι μας είπαν στην τηλεόραση.
Που πήγε η κρίση μας μωρέ; Που πήγε η συμπόνοια μας, η αγάπη, η αλληλοβοήθεια, η ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας μωρέ;

Ο άνθρωπος έχει μέσα του τον ίδιο τον θεό, τη δημιουργία, την αγάπη, την αρμονία, που χάθηκαν όλα αυτά μωρέ;.....



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΩΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ,,,,, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,,ΑΛΛΑ  ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ....


ΜΑΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.