Η Παγκόσμια (δημοκρατική;;;;) διακυβέρνησηΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 12/8/2016


Η Παγκόσμια (δημοκρατική;;;;) διακυβέρνηση


    Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας .


Να ποιος κυβερνάει τον κόσμο πίσω από τις κουρτίνες
Οι ΑΘΕΑΤΟΙ δεν είναι πιά και τόσο ΑΘΕΑΤΟΙ 

Ο Σόρος καθοδηγούσε την Χίλαρι στο Αλβανικό

Ανάμεσα στα 30.332 απόρρητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που «αποδέσμευσε» η Χίλαρι Κλίντον, υπάρχει ένα από τον ιδρυτή της «Ανοικτής Κοινωνίας», τον μεγιστάνα επενδυτή και φιλάνθρωπο Τζορτζ Σόρος, με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2011, στο οποίο ο Σόρος εισηγείται στην Κλίντον τις ενέργειες που πρέπει να κάνει για την «αλβανική κρίση».

Με το e-mail, ο Σόρος ζητούσε οι ΗΠΑ και η «διεθνής κοινότητα» να ασκήσουν πίεση στον Σαλί Μπερίσα και τον τότε ηγέτη της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα για να ρίξουν τους τόνους και πρότεινε τον διορισμό ενός ανώτερου αξιωματούχου της Ε.Ε. ως μεσολαβητή. Το μήνυμα στάλθηκε τρεις ημέρες μετά την επίθεση του λαού των Ράμα-Σόρος στο γραφείο του Πρωθυπουργού, όταν η φρουρά πυροβόλησε σκοτώνοντας τέσσερεις επιτιθέμενους και τραυματίζοντας αρκετούς άλλους. Χιλιάδες διαδηλωτές πέταξαν στο γραφείο του Μπερίσα και στην αστυνομία πέτρες και αυγά, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, πλαστικών σφαιρών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Τα ίδια «λαϊκά επεισόδια» του Σόρος ξανάγιναν στην Ουκρανία και στα Σκόπια.

Ο Σόρος στο email, , ανέφερε: «Οι ΗΠΑ και η ΕΕ πρέπει να εργαστούν σε πλήρη αρμονία , και λαμβάνοντας υπόψη τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της Αλβανίας, η ΕΕ πρέπει να πάρει το προβάδισμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω τον διορισμό ενός διαμεσολαβητή, όπως ο Κάρλ Μπίλτ, ο Μάρτι Αχτισάαρι ή ο Μίροσλαβ Λάιτσακ, οι οποίοι έχουν ισχυρές διασυνδέσεις στα Βαλκάνια».

Και όντως όπως ζήτησε ο Σόρος ο Λάιτσακ , έφτασε στην Αλβανία ως μεσολαβητής.

Αυτή είναι η «πατέντα» των διεθνών μεσολαβητών, και αυτή είναι η αξιποοιηση των "Θεσμών" της ΕΕ από την Αθέατη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Μαθήματα της «μεγάλης» πολιτικής
Δημιουργούμε μια κρίση με τους εντεταλμένους μας , «Αλληλέγγυους», «Ρουβίκωνας», «Αντί-φα», την οποία διογκώνουν οι ρουφιάνοι μας και τα φερέφωνα μας, (πχ. Clinton News Network, Σκάαααι, ), και μετά στέλνουμε τους φυτευτούς «μεσολαβητές» μας, για να επιβάλλουν «δημοκρατικά» τη λύση μας.
Ολέ!


Τα φερέφωνα
Σπύρος Χατζάρας για το δελτιο των 11H ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.