Ελληνικός Πολιτισμός 6.000 ετών

Ένα ντοκιμαντέρ κληρονομιά για τον παγκόσμιο πολιτισμό έχει ετοιμάσει το National Geographic για να τιμήσει τα 6.000 Ελληνικού πολιτισμού. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο κανάλι του ομώνυμου σταθμού σε μία σειρά από επεισόδια τα οποία θα μας ταξιδέψουν στην αρχαία Ελλάδα.Το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2016 για να δει όλος ο πλανήτης ποια ήταν η πολιτιστική προσφορά της χώρας μας στην σημερινή κοινωνία.
Το ντοκιμαντέρ αυτό έχει τον τίτλο “The Greeks” και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή γην Ελλάδα καθώς γίνετε και σε μία περίοδο που θα μπορούσε να βοηθήσει και να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.
Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για τον γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, την φιλοσοφία που είχαν ανάπτυξη και την προσέγγιση για την ζωή και τον θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλά δημοκρατία.

“Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων… Αγαμέμνων και Μέγας Αλέξανδρος”
Την στιγμή που η ανθελληνική κυβέρνηση παραδίδει άνευ όρων τα ''κλειδία'' της χώρας...η παγκόσμια κοινότητα  ετοιμάζεται να υποκλιθεί για άλλη μια φορά στο μεγαλείο του πολιτισμού μας.
Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει ο ΈΛΛΗΝ από το λήθαργο που τον έχουν ρίξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.