ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...Η 'Αγνωστη...Σελήνη















ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ...ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΑ 
ΚΑΙ ΑΡΡΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ  24/ΦΕΒ/2016

Αλήθεια ξέρετε πως ο Θαλής μέτρησε την περίμετρο της Σελήνης και πόσο τρέχει??



Απλά πήγε σε ένα πηγάδι το μέτρησε περιμετρικά και την διάμεσο του, μέτρησε και τι διάμετρο είχε η περίμετρος της πανσελήνου στο πηγάδι και είδε πόσο είναι μικρότερο από την Γη, κατέγραψε δε και πόσο κάνει από την ώρα που μπαίνει ο καθρεφτισμός στο πηγάδι και πόση ώρα κάνει να εξέλθει από αυτό, με τον εξάντα, έτσι έβρισκαν τότε αλλά και σήμερα πορείες κατεβάζοντας ένα Άστρο όπως λεμέ στην θάλασσα.



Μετράμε την διαβάθμιση στον εξάντα, την διάμεσο στο πηγάδι δηλαδή και βρίσκουμε πόσα μίλια πάμε και ποια πορεία έχουμε. Η Σελήνη για όσους δεν ξέρουν ,ήρθε άδω κατά προτροπή του Ήφαιστου από τον Ποσειδώνα,  ένα σκάφος είναι, γιατί τότε είχε φύγει ο δεύτερος Ήλιος από την Γη, λόγο άνανδρης μπαμπέσικης επίθεσης και γύρισαν οι πολλοί περίπου πριν 50,000 χρόνια , οπότε εδώ  η Γη είχε πάθει πλήρη καταστροφή, οι δε ψυχές έφυγαν περιπλανώμενες, έτσι ξαφνικά η Γη γέμισε ύδατα και μόνο οι κορυφές των Ιμαλάϊων και του Ολύμπου κυρίως εξείχαν. Το σχέδιο ήταν να έρθει εδώ αυτό το σκάφος, να ισορροπήσει την κατάσταση και να κάνει  μια υδραυλική αφαίρεση υδάτων.



Στην αρχή το σκάφος ήρθε πολύ κοντά ουσιαστικά για να διώξει τα ύδατα, μετά σιγά-σιγά  έφευγε πιο πάνω όσο ισορροπούσε η κατάσταση. Και έμεινε εδώ. Τότε, μην τα πολυλογώ, οι κάτοικοι ονομάστηκαν Ποσειδώνιοι ,μάζεψαν και όσες ψυχές μπορούσαν όταν ήταν η Σελήνη κοντά. Αργότερα το σκάφος εγκαταλείφτηκε, είχε φέρει ισορροπία, πριν 13.000 χρόνια ένας αλητήριος πολεμοχαρής, ο Γιαχβέ, κατέλαβε το εγκαταλειμμένο σκάφος για να σωθεί και άρχισε με δολοπλοκίες να καταλαμβάνει την Γη των Ποσειδωνίων και τους ονόμασε Άτλαντες.



Μετά ξέρουμε για τον πόλεμο της Τροίας κλπ, είχε και δεύτερο σκάφος, το δικό του που ήρθε στην σελήνη που την βρήκε έτοιμη και κατέλαβε τον χώρο πίσω από την Σελήνη.  Ηταν για πριν ενα χρονο περιπου η Σεληνη το αρχηγειο του, τωρα δεν ειναι και ξηλωνεται σιγα σιγα το πλεγμα που ενω ειχε φτιαξει ο Ηφαιστος για προστασια της Γης αυτος το εκανε για ελεχο της.



Και λεω σιγα σιγα και με προσοχη , γιατι τα πλεγματα αυτα ηταν αρχικα για προστασια,  δεν ξερουμε τι εχουν τοποθετισει που μπορει να καταστρεψει τα παντα, σιγα σιγα τελειωνουμε τωρα οπου νανε με δαυτα.



Ο Γιαχβε είναι αποστατης του Βοωτη,  εδω ειναι η ακρη η δυτικη πλευρα του γαλαξια μας, απο εκει και περα υπαρχουν πλανητες σε διαμορφωση, αρα πρωτογενεις ακομη. Ετσι λοιπον τωρα εχουν ερθει εδω αποκλεισμενοι για να την κοπανησουν σε αλλους πλανητες δυτικα, αδιαμορφωτους και κρυβονται σε ηφαιστεια και στην Ανταρτικη, ρουφοντας λιμνες και νερα για να ψυχουν τα ηφαίστεια.



το CERN ειναι ενα παραδειγμα, ο Νεστωρας στην Πυλο, το Μεξικο, η Χιλη, η νοτια Αργεντινη, Αυστραλια και Ανταρτικη. Στον Αγιο Αντρεα στο ρηγμα στη Νεβαδα εχουν φυλακες κατι τρομακτικα οντα, 12 μετρα, απο dna μεταλαγμενα απο τους πρωτογενεις πλανητες που εφεραν εδω και εχουν σκορπισει στην Γη, εφεραν εδω οτι εβρισκαν να μεταλαξουν dna και να τα παιρνουν για δουλικα σε αλλους πλανητες πρωτογενεις να αντεχουν και τα αφηναν εδω στη Γη. Η Γη εχει μια ιδιοτητα οσμοσεως, να τεινουν ολα στην αρμονια και τα καταφερνε, γεμισαν ενα καρο σκουπιδια τον πλανητη, εχουν μεταλαξει και ανθρωπους υβριδια, οποτε αυτα εχουν ελαχιστη ενεργεια οχι ψυχη, που επανακυκλιζοντε συνεχεια, νομιζοντας οτι κατ οψη αν αυτα συνεβρεθουν με αληθινα ειδωλα θα φερουν εξελισιμο ειδος. Ομως επειδη αυτα εχουν πλεον υπερβει το οριο που η Γη μπορει να οσμωσει σε αρμονια, βλεπει η Γη οτι μια στραβη σε ενα ειδος που εχει βρεθει σε αρμονια ή ακομη ενα γεγονος θα την καταστρεψει κυριαρχοντας ενα ειδος κατωτερο, οποτε δεν θα εξελιχθει αυτη αλλα και ο Ηλιος, δηλαδη θα γινει παλι χωρις μαχη οτι ειχε γινει με την φυγη διασπαση του δευτερου Ηλιου που ηταν στη Γη και την ισορροπουσε, ζητησαν οι φυλακες της Γης που εμειναν εδω πριν 13.000 χρονια και πιο παλια, να ερθει βοηθεια γιατι κινδυνευει και ο Ηλιος με αλλο τροπο, απο την Γη των υβριδιων και αποστατων.



Οι αποστατες βλεποτνας τι γινεται τωρα ζητησαν μια παραταση να φυγουν, δεν τους εδωθη, δηλαδη να κανουν τα ιδια αι αλλου, ζητησαν μια παραταση ακομα γιατι τα υβριδια τα πρωτα, οι τραπεζιτες-διαχειρηστες δηλαδη, με τις αποστατικες οκογενειες που ειναι εδώ - Δρακοι- να τα βρουν και να δηλωσουν μεταμελεια, αλλα τα υβριδια τραπεζιτες-διαχειριστές ειπαν όχι, εμεις υβριδια σας ειμαστε μας γελασατε οτι θα ερχοταν βοηθεια, ειπαν στους Δρακους, οποτε λεμε η Γη θα εξαφανιστει και θα μεινουν μονο 500.000 υβριδια πρωταρχικα. Ετσι θα παρετε και εσεις την ενεργεια απο τα εμψυχα ειδωλα να δυναμωσετε και εσεις. Οι Δρακοι αποστατες δεν δεχτηκαν γιατι ξερουν οτι εχουν εγκλωβιστεί εδω οποτε θα καταστραφουν τελειως και τωρα εχουν μια διαμαχη μαζι τους, ασε που τα υβριδια τα πρωταρχικα τους πηραν το χρυσο, αφου ειδαν ότι δεν τους ηρθε η βοηθεια που λεγανε οι Δρακοι και αυτοι χωρις χρυσο δεν μπορουν να υπαρχουν, ουτε να εξουσιαζουν ουτε, να πετανε για να ξεφυγουν.



Οποτε εδώ τωρα τσακώνονται μεταξυ τους, φυσικα θα τα βρουνε αυτοι γιατι ειναι σε σχεση πατερα γιου, οι Φωτεινοι όμως με τους Φυλακες του ΖΗΝΟΣ  ξερουν τι γινεται και περιμενουν ωσπου να ξεσκεπασουν προσεχτικα τα πλεγματα  να φαγωθουν μεταξυ τους και οσοι μεινουν ή θα υποταχθουν πληρως ή θα εξαφανιστουν απο το συμπαν.



Μια σημειωση για να δειτε οτι η ενεργεια ειναι τσαμπα, το αεικινητο που λεω τοσα χρονια και λενε καποιοι φωτεινοι εφευρετες που ποτε δεν υποταχτηκαν στα λαμογια.

Εχετε δει πολλες αναρτησεις να λενε οτι κοιταχτε κατι σαν παραξενα πλασματα αχνα να αιωρουντε σε μια περιοχη ή απειροελαχιστα σαν φωσφοριζε που αιωρουντε ειδικα οταν πεφτει μια δεσμιδα φωτος, αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενεργειες ζωων,  ψαριων,  κουνουπιων. Μια ζωντανη ασυνειδητη υλη που πεθανε , αμα βρει ενα μαγνητικο πεδιο υψηλο, αυτη η ενεργεια συσωρευεται σαν κατι ελαστικο αιρουμενο νεφος οχι συννεφο. Αυτη η ενεργεια καποια στιγμη ξεφορτιζει και χανεται, ενω μπορουσαμε να την εκμεταλευτουμε για ενεργεια της Γης, αεναη, τωρα μας επιβαλλουν να καιμε πετρελαιο που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα που εχει οσμωθει κατω απο την Γη, εχει ξεφορτισει δηλαδη.



(σε συνεχεια …..)



….Αφου κυριαρχησαν οι δυναμεις του Φωτος του ΖΕΥΣ με την 7η αποστολη, ειχαμε πει οτι πολλες ψυχες ειχαν χαθει και επρεπε να μαζευτουν. Πολλες ηταν Ελλανιες αλλα και πολλες Τιτανιες, Κυκλωπιες κλπ.



Ο ΖΕΥΣ ΤΟΤΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΩΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ  ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ….ηταν ξαφνικη η τουμπα της Γης.



Οι τοτε ψυχες σαν Λεμουριοι, Πελασγοι, Κυκλωπες, Τιτανες, ηταν μεταξυ υλης δεν ηξεραν απο υλη σαν οντοτητες υπαρχτες οταν ζουσαν, αλλες εξελιγμενες και αλλες όχι. Οι υλικες υπαρξεις οταν φυγουν αφηνουν ενα στιγμα σαν σκια οτι υπηρξαν σε υλικο επιπεδο, τοτε αυτο δεν υπηρχε.



Ο Πλουτωνας λοιπον ειχε μια προσπαθεια πολυ μεγαλη και δυσκολη, με το πλεγμα ο Ζευς τις εγκλωβισε και ο Πλουτωνας τις μαζεψε, τις τοποθετησε στον κατω κοσμο,  εδω δηλαδη και αρχισε το πεδιο δοκιμασιας εξελικτικής, δηλαδη να μαθουν οι ψυχες να προσαρμοστουν στην υλη, κατι που ουτε καν εγνωριζαν και μετα αφου δοκιμαζοντουσταν οτι ενταχτηκαν να εφευγαν ή για εξελιγμενες Πλειαδες ή κατωτερες για κανωπα, εχοντας και το στιγμα οτι περασαν απο την υλη για να εντοπιζονται. Φυσικα ειχε και την Περσεφωνη, την κορη της μεγαλυτερης Ελλανιας γενετίστριας [Οι Κενταυροι ηταν δικοι της ], της ΔΗΜΗΤΡΑΣ, η οποια εδιδε το πυρ την ενεργεια σε φωνη χροια, δηλαδη της ψυχης το στιγμα που είναι ο λογος = φωνη.



Γιατι μην ξεχναμε οτι αφου δεν ειχαν περασει απο υλη δεν ειχαν αυτο το στιγμα,  ηταν κατι σαν ολα ιδια,,,,,



Η δε Αφροδιτη ειχε επιφορτιστεί να φτιαξει ενα δεδομενο, ωστε η ψυχη να ερωτευεται την υλη και να περναει τον βασανο της δοκιμασιας, εξελικτικης. Το σχεδιο εβαινε τελεια, ώσπου οι Πλειαδες δεχτηκαν επιθεση και κατελήφθησαν και η Αφροδιτη  αλλα και η Γη, οποτε ολα θα γινοταν μπαχαλο, για να μαζευτει η κατασταση στην Γη, ο Απολλωνας εξωντωσε ολο τα υβριδια και τα εξελιγμενα : Κενταυρους και με τον Προμηθεα και με τον Ηρακλη επηλθε εδω μια ισορροπια, αλλα τα πραγματα εγιναν εξοδου και εισοδου αυστηρα, μια που οι εξελιγμένες ψυχες που διαβηκαν την υλη δεν μπορουσαν να μεταφερθουν στις Πλειαδες, σαν δευτερη δοκιμασια εξελιξης τους.



Τωρα οι Πλειαδες ειναι ελευθερες οπως και η Αφροδιτη, που ειχε καταλειφθεί και ο Ερωτας επαιζε ρολο μεσοβεζικης αγαπης, σε αγαπω αν δεν μου δωσεις ανταλαγμα, σε μισω. Αυτο πριν 2016 χρονια περιπου εδωθει εντολη να μαζευτουν πολλα οπλα μην πεσουν στα χερια των αποστατων, Ρωμαιων κλπ και να προετοιμαστει ο κοσμος για αγαπη αφου ηξεραν οτι οι Πλειαδες θα ελευθερώνονταν σύντομα, να αρχισει η σταδιακη αποσυμφόρηση. Ο Αλέξανδρος ειχε θαψει τις μη εξελιγμένες αυλες οντοτητες που δεν δεχονταν την βελτιωση μεσω υλης, σε ταρταρα. Φυσικα το πλεγμα και η Σεληνη ειχαν καταλειφθεί απο αποστατες κιολας, οποτε δυσκολα οι ψυχες μπαινοβγαιναν, γιατι ειχαν βρει μια ευκαιρία να μπλεκουν υβριδια με ψυχες υλικες, εναν αχταρμα χωρις να εξελιχθει η ψυχη, απλα ανακυκλιζονταν εδω για ενεργεια των λαμογιων.



Και αυτο το βλεπουμε στα τοσα ετη εξελίξιμων ψυχων, δεν εξελιχθηκε η Γη, ισα ισα παει οπισθεν. Τωρα ολα εχουν ερθει σε ισορροπια, η Αφροδιτη ελευθερωθηκε, οι Πλειαδες εδω και χρονια, οποτε πολλες εξελιγμενες ψυχες ενσαρκωνονται εδώ κατευθειαν, να γιατι καποιοι ελεγαν για θα γεννιούνται ετοιμες ψυχες, ιντιγκο παιδια του 82-82 κλπ. Οποτε απλα ο Αδης θα γινει ααδει, θα ξεκαθαρισει η κατασταση.



Αυτα τα λεει ωραια στον Πλουτο ο Αριστοφανης, γιαυτο λεει για Πλουτωνα τυφλο, γιατι ειχε συμφορεσει κατω, οποτε εβγαζε πανω τα υβριδα που ειχαν σαν γνωση μονο την υλη, τον πλουτο, την επιθετικοτητα, την επιδειξιομανια και την ηγεμονια μονο στην υλη, χωρις δημιουργια μονο κλεψια. Γι’αυτο βλεπουμε οτι ολοι οι ηρωες πηγαινερχονταν στον αδη, ο Ηρακλης, ο Οδυσσεας, ο Διονυσσος κλπ ηταν εξελιγμενες ψυχες οποτε δεν ειχαν περιορισμο υλης και δοκιμασιας παραπανω.

Αυτη η αδικια που ειχαν οι ψυχες, τον εγκλωβισμό και να καταρρακώνονται απο υλικα αψυχα υβριδια, επρεπε να τελειωσει. Αιτήθηκε και ηρθαν μαζι με τα αλλα που ειχα πει, περι λαμογιων και καταστροφεων των πλανητων.



Ετσι λοιπον το τριπτυχο ΖΕΥΣ --- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ --- ΠΛΟΥΩΝΑΣ ΗΗ ΑΔΗΣ (ΑΔΕΛΦΙΑ) ,-à ΝΟΥΣ --ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ –ΥΛΗ,  ερχεται σε ισορροπια, πλεον απο εδω και περα …...αν το μεταφρασουμε σε επιπεδο ανθρωπου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.