Μήνυμα Πολάκη για τις δεύτερες εκλογές: "Μόνοι μας και όλοι τους, τέλος..."Δείχνει την κατεύθυνση!!





Με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης δίνει το στίγμα του για τις δεύτερες εκλογές. "Μόνοι μας και όλοι τους, τέλος".
Ο Παύλος Πολάκης, πριν τις εκλογές που πιθανότατα θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου, δίνει με νέα ανάρτησή του στο Facebook το δικό του μήνυμα.

Μετά το πολύ βαρύ αποτέλεσμα της κάλπης για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι "άλλες εκλογές" και δίνει το δικό του στίγμα για τη γραμμή που πρέπει να ακολουθηθεί.

"Μόνοι μας και όλοι τους! Τέλος", ξεκινά το μήνυμά του.

"Συσπείρωση-ξεκάθαρο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις κοινωνικές ανάγκες με βαθιές θεσμικές αλλαγές στο κράτος και στη δικαιοσύνη-σύγκρουση με τη διαπλοκή για αναδιανομή πλούτου υπέρ των μισθωτών και των μικρομεσαίων ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!" προσθέτει και καταλήγει: "Αυτή είναι η γραμμή για τις επόμενες εκλογές που θα είναι ΑΛΛΕΣ εκλογές!!".


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.