Αγρια επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, Κώστα Μάρκου



Αγρια επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, Κώστα Μάρκου

Θύμα επίθεσης ενός καταστηματάρχη έπεσε στην Πάτρα ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίρτευσης, Κώστας Μάρκου. Ο κ. Μάρκου βρισκόταν στην οδό Γούναρη, μοιράζοντας φυλλάδια για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, μπήκε μέσα σε ένα κατάστημα, όπου ο ιδιοκτήτης του φέρθηκε με απίστευτα επιθετικό και προσβλητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο καταστηματάρχης ξεκίνησε να επιτίθεται στον κ. Μάρκου, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και φυσική βία, προκαλώντας σύγχυση και αγανάκτηση στην περιοχή.

Η ένταση αυξήθηκε γρήγορα, και η αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει για να επιβάλει την τάξη. Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Στη συνέχεια όμως και ενώ το κλιμάκιο βρισκότανε στο ύψος της Υψηλάντου, από το σημείο όπως λέει ο κ. Μάρκου, πέρασε διερχόμενος με βέσπα, ο αδελφός του καταστηματάρχη, ο οποίος πιθανόν είχε ειδοποιηθεί για το συμβάν.
Κινήθηκε κατά πάνω του απειλητικά με ένα σκούτερ και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πόδι.

Πηγη: Patratora.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.