Νέα τραγωδία σε σχολείο αυτήν την φορά στο στο Βερολίνο: Άντρας μαχαίρωσε δύο κοριτσάκια !



 


Πριν ακόμα ολόκληρος ο κόσμος καταφέρει να συνέλθει έστω και λίγο από το σοκ της δολοφονίας ενός φρουρού και οκτώ μαθητών σε σχολείο στο Βελιγράδι της Σερβίας μια νέα επίθεση σε σχολείο, αυτή την φορά στο Βερολίνο, έρχεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μαθήτριες ηλικίας 7 και 8 ετών μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένες από μαχαίρι στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από ένα ενήλικα σε σχολείο της περιοχής Νοϊκέλν, στο Βερολίνο.

Μάλιστα, το ένα από τα δύο κορίτσια βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 

    Die Polizei in #Berlin hat einen 39-jährigen Mann festgenommen, der zwei Grundschülerinnen auf einem Schulhof in #Neukölln mit einem Messer angegriffen haben soll. https://t.co/gKN731FYV4

    — ZEIT ONLINE (@zeitonline) May 3, 2023

Μαθητές που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης βρίσκονται, σύμφωνα με την BILD, είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο, ενώ τα δύο κορίτσια διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Το σχολείο έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις και οι μαθητές δεν επιτρέπεται ακόμη να εγκαταλείψουν το κτίριο. Έξω από το σχολείο έχουν συγκεντρωθεί οι γονείς τους.

    Knife attack at Berlin school wounds 2 girls; suspect held – #international #suspect #germany #berlin #school #knife https://t.co/QuoTIdxreJ

    — IdeallyaNews (@IdeallyaNews) May 3, 2023

Λεπτομέρειες για την επίθεση και τον δράστη δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.