Εισαγγελική εντολή για έρευνα για τις δηλώσεις περί ανυπαρξίας φωτεινής σηματοδότησης στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο του προαστιακού


 


 

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν οι δηλώσεις εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμου ότι δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση στη διαδρομή του προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Η αντίδραση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ήταν άμεση και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να εξεταστεί το αν και από ποιους ενδέχεται να έχει διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Πλέον, ο εισαγγελέας κ. Στεφανάτος, στον οποίο ανατέθηκε η έρευνα, θα καλέσει άμεσα προς εξέταση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και θα ζητήσει έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Προαστιακού.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.