Πατήσια: Επιχείρησαν να πετάξουν στον δρόμο μονογονεϊκή οικογένεια για χρέος 880 ευρώ - Έσπασαν την κλειδαριά


 


 Στον δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί μονογονεϊκή οικογένεια στα Πατήσια για χρέος 880 ευρώ σε κοινόχρηστα, σύμφωνα με το 902.gr. Το σπίτι της οικογένειας είχε βγει σε πλειστηριασμό πριν από δύο χρόνια.

Το πρωί της Παρασκευής αστυνομικές δυνάμεις ανάμεσά τους και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ,  συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή στην κατοικία. Έσπασαν την κλειδαριά του σπιτιού και επιχείρησαν να πετάξουν έξω την  μητέρα με τα δύο παιδιά της.

    Με την άμεση παρέμβαση σωματείων φορέων και φοιτητικών συλλόγων απετράπη η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά φοιτητές

    Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως:

    ✊ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ✊

    Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! pic.twitter.com/d9U5wK0WII
    — Π.Α.ΜΕ (@PAMEhellas) January 13, 2023

Μετά την παρέμβαση αλληλέγγυων και σωματίων, που είχαν συγκεντρωθεί στα Πατήσια,  η αστυνομία και ο δικαστικός επιμελητής αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, με
τον  πλειστηριασμό να αποτρέπεται, τουλάχιστον, για την ώρα.

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.