Κοκκινιά: Νεογέννητο μωρό έπαθε ανακοπή – Σωτήρια επέμβαση αστυνομικού, που του έδωσε εν κινήσει το φιλί της ζωής!

Το μωρό είχε μελανιάσει και ο συνοδηγός αστυνομικός του έκανε ΚΑΡΠΑ και του έδωσε το φιλί της ζωής εν κινήσει, μέσα στο περιπολικό.
Το μωρό είχε μελανιάσει και ο συνοδηγός αστυνομικός του έκανε ΚΑΡΠΑ και του έδωσε το φιλί της ζωής εν κινήσει, μέσα στο περιπολικό.

Αγώνα δρόμου, δίνοντας παράλληλα μάχη με τον χρόνο, έκαναν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που μετέφεραν ένα νεογέννητο μωρό με το περιπολικό τους (μαζί με τη μητέρα του) πηγαίνοντας στο Νοσοκομείο Παίδων.

Είχαν ξεκινήσει από την Κοκκινιά, όμως τα πράγματα στη διαδρομή δεν πήγαν καλά, καθώς το μωρό μελάνιασε και ο συνοδηγός αστυνομικός του έκανε ΚΑΡΠΑ (τεχνητές αναπνοές) και του έδωσε το φιλί της ζωής εν κινήσει, μέσα στο περιπολικό.

Ο αστυνομικός- ήρωας, γνώριζε την τεχνική αν και δεν την είχε ξανακάνει ποτέ.

Με τη βοήθεια μηχανών της ΔΙ.ΑΣ. το περιπολικό έφτασε στο Παίδων από την Κοκκινιά σε λιγότερο από 8 λεπτά.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο εκφωνητής της Ά.Δ., αντιπρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χρήστος Μπαλάσκας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.