Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ποδηλάτη αγνώστων στοιχείων - Αναζήτηση οικείων


Την 15η.7.2022 και περί ώρα 00:05΄, επί της οδού Ευφρονίου (κατεύθυνση προς Ριζάρη), στο ύψος της συμβολής με την οδό Σπύρου Μερκούρη, περιοχής Δήμου Αθηναίων, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας άνδρας οδηγός ποδηλάτου, κατόπιν σύγκρουσης με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο ανωτέρω παθών εκτιμάται ότι είναι ηλικίας άνω των 30 ετών και κατά την ώρα του τροχαίου ατυχήματος κινούνταν με ποδήλατο μάρκας ORIENT, μοντέλου PULSE, χρώματος μαύρου/γκρι/πράσινου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209-058-059.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.