ΕΥΔΑΠ: «Ξεκίνησε τη λεηλασία των διαθεσίμων της εταιρείας» ,ενώ το ΣτΕ έχει κρίνει πως πρέπει να βγει από το υπερταμείο

ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ  ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΘΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΦΘΗΝΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ. 
 ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Π[ΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ....
Ετοιμάζεται να μοιράσει μέρισμα, ενώ έχει κριθεί από το ΣτΕ ότι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να φύγει από το Υπερταμείο, το οποίο και διόρισε τα μέλη του Δ.Σ.
Με αφορμή την είδηση για τη διανομή μερίσματος στην ΕΥΔΑΠ μετά από σημερινή εισήγηση του διευθύνοντα συμβούλου Χάρη Σαχίνη προς το ΔΣ της εταιρείας, η οποία θυμίζουμε παρανόμως μένει υπό τον έλεγχο του Υπερταμείου, ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε κάνοντας λόγο για «λεηλασία» και «σχεδιαζόμενη κλοπή».



Ο Νίκος Παππάς τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Χρήστος Γιαννούλης αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, έκαναν σχετικά την εξής δήλωση:

«Η αντισυνταγματική διοίκηση της ΕΥΔΑΠ διάλεξε έναν επικίνδυνο δρόμο. Με την καθοδήγηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεκίνησε τη λεηλασία των διαθεσίμων της εταιρείας. Ετοιμάζεται να μοιράσει μέρισμα, ενώ έχει κριθεί από το ΣτΕ ότι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να φύγει από το Υπερταμείο, το οποίο και διόρισε τα μέλη του Δ.Σ. Οι φανατικοί των ιδιωτικοποιήσεων συμπεριφέρονται ως άρπαγες. Αν προχωρήσουν θα έχουν επιλέξει να τεθούν όχι μόνο στην κρίση του ελληνικού αλλά και της ελληνικής δικαιοσύνης. Αυτή η σχεδιαζόμενη κλοπή δε θα περάσει».

«Η διανομή μερισμάτων δημιουργεί στην αγορά, θετική εικόνα για την Εταιρεία και προσελκύει νέους επενδυτές. Συνιστά απόδοση της επένδυσης του μετόχου και ενισχύει την τιμή της μετοχής», αναφέρει μεταξύ άλλων το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ αιτιολογώντας  την απόφασή του.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.