Αστυνομικοί εντόπισαν στό Αργος νεκρούς πατέρα καί γιό σε κοντέϊνερ!!




Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής 27 Μαρτίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, έπειτα από πληροφορία για τον εντοπισμό δύο νεκρών στο Άργος


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις «Αργολικές Ειδήσεις», νεκροί βρέθηκαν δυο άντρες - κάτοικοι Αθηνών - σε κοντέινερ έξω από το Άργος στην περιοχή της Άκοβας.

Πρόκειται για πατέρα και γιο, 85 και 55 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν κτήμα στην Άκοβα και πιθανότατα είχαν έρθει για την καλλιέργεια του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, συγγενείς είχαν ανησυχήσει γιατί δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και κάποιος από αυτούς ήρθε και τους βρήκε σε ακαμψία.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν ο θάνατος προήλθε από έλλειψη οξυγόνου λόγω της σόμπας υγραερίου που είχαν για θέρμανση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.