Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές με συμπτώματα δηλητηρίασης



Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και κάποιοι Ουκρανοί που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία για την παύση του πολέμου, εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης όπως λένε οι Αμερικανοί και η WSJ.
Ο ανταποκριτής της Wall Street Journal στο Λονδίνο, Max Colchester, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε συνέβη το περιστατικό, καθώς σε ανάρτησή του στο Twitter τονίζει πως όλα συνέβησαν στις αρχές του μήνα.
Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν απαντώντας στην διαμεσολάβηση που επιχείρησε αυτόκλητα μεταξύ Ρωσίας και ουκρανικού καθεστώτος ο μεγαλοεπιχειρηματίας  Ρόμαν Αμπράμοβιτς και παραλαμβάνοντας ένα σημείωμα που του έστειλε ο Β.Ζελένσκι απάντησε με μία φράση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία: «Πες του ότι θα τους συντρίψω»!

Η φράση του Β.Πούτιν δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το τι θα συμβεί στην Ουκρανία: Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να υποκύψει και να προσκυνήσει ή να εξοντωθεί το φιλο-νεοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι, καμία συζήτηση μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ουκρανία που ανατράπηκε με το πραξικόπημα του 2014, καμία υποχώρηση που θα άφηνε έστω και το παραμικρό καθεστώς διαφυγής στην «συμμορία του Κιέβου», όπως την έχει αποκαλέσει και συντριβούν όλες οι προσπάθειες των υποστηρικτών του στην Δύση.
Το ραντεβού έγινε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τους προτεινόμενους όρους παύσης των επιχειρήσεων, αλλά ο Β.Πούτιν αισθάνθηκε ότι τον κορόιδευαν καθώς στο χειρόγραφο σημείωμα του Ζελένσκι δεχόταν μόνο να μην γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, να υπάρξει αποστρατικοποίηση και καθεστώς προστασίας της ρωσικής γλώσσας.

Αλλά αυτά ήταν αντικείμενα συζήτησης πριν τις 24 Φεβρουαρίου. Τώρα ο Β.Πούτιν θέλει την επιστροφή της Ουκρανίας στον εθνικό ρωσικό κορμό.
Οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες και άμαχοι στις μάχες, οι εξευτελιστικές κυρώσεις των δυτικών και οι ύβρεις των ηγετών τους στο πρόσωπό του, δεν τον αφήνουν να απαιτεί τίποτα λιγότερο. Αλλιώς θα είχε σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα και αυτό το κατανοεί άριστα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.