Νεοναζί σε επιτελικές θέσεις στο ΝΑΤΟ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Ή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ή ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ...

Ανταπόκριση από Στρασβούργο - Νίκος Ρούσσης

Σε αρχηγό της 14ης Πτέρυγας του ΝΑΤΟ, στην αεροπορική βάση του Albacete και επί του παρόντος Επικεφαλής του Γραφείου Πληροφοριών, προήχθη ο δηλωμένος νεοναζί Antonio Meroño Jiménez.

Η σχετική αποκάλυψη περιλαμβάνεται σε γραπτή ερώτηση-καταγγελία του Ισπανού ευρωβουλευτή της Ομάδας της Αριστεράς Manu Pineda προς την Κομισιόν, στην οποία στηλιτεύεται, επίσης, η απροθυμία της Κομισιόν, να συμμετάσχει σε έρευνα που ξεκίνησε στην Ισπανία για την παρουσία στρατιωτικού προσωπικού νεοναζί ή άτομα φασιστικής ιδεολογίας στο ΝΑΤΟ..

Όπως αναφέρεται, συγκεκριμένα, Στις 18 Μαρτίου 2021, αρκετοί ευρωβουλευτές από την Υποεπιτροπή της Ομάδας της Αριστεράς για την Ασφάλεια και την Άμυνα έστειλαν επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ εκφράζοντας την ανησυχία μας αφού μάθαμε για τις λεπτομέρειες της έρευνας που ξεκίνησε στην Ισπανία για την παρουσία στρατιωτικού προσωπικού νεοναζί

Ωστόσο, δεν λάβαμε απάντηση.

Με την ερώτηση του, που υποβλήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022, καλείται η Κομισιόν να πεί αν γνωρίζει την ύπαρξη υψηλόβαθμων αξιωματικών νεοναζί στο ΝΑΤΟ, αν μπορεί να λάβει κάποια μέτρα καθώς και αν σκοπεύει να επικοινωνήσει με το ΝΑΤΟ για να ελέγξει τις πληροφορίες σχετικά με την παρουσία υψηλόβαθμων νεοναζί ή/και δεξιών εξτρεμιστών αξιωματούχων στις τάξεις του ΝΑΤΟ.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.