Η δύση εκτός από την κρίση, κάνει και τον πόλεμο ''ευκαιρία''

φώτο από dimitroulia.gr

Το μότο της σέκτας που λυμαίνεται τον πλανήτη ολόκληρο και έχει για μπροστάρη τον Μίστερ μεγάλη επανεκκίνηση, είναι το ''κάνω την κρίση ευκαιρία''. Κρίση είναι κι ο πόλεμος... Μια τρομερή ευκαιρία να πουλήσουν όπλα και να ''δανείσουν'' χώρες που τους είναι χρήσιμες και φυσικά ''πλούσιες'', ακόμα κι αν οι ίδιες δεν το ξέρουν... Οι πολίτες δεν το ξέρουν φυσικά γιατί οι εκάστοτε κυβερνώντες, είναι πλήρως ενήμεροι για τον πλούτο που θα ξεπουλήσουν....

Η Ουκρανία καταφεύγει στην έκδοση ομολόγων πολέμου προκειμένου να πληρώσει τους στρατιώτες που πολεμούν τη Ρωσία. 

ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΕΙ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ''ΔΑΝΕΙΚΑ''.

Σε ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Οικονομικών της Ουκρανίας έγραψε: «Σε μία περίοδο στρατιωτικής επίθεσης από τη Ρωσική Ομοσπονδία, το υπουργείο Οικονομικών προσφέρει στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους ξένους επενδυτές τη δυνατότητα να στηρίξουν τον προϋπολογισμό της Ουκρανία επενδύοντας σε ουκρανικά κρατικά ομόλογα».
Η κίνηση αυτή έρχεται την ώρα που τα κρατικά ομόλογα δέχονται ισχυρές πιέσεις και βλέπουν τις τιμές να μειώνονται και τις αποδόσεις να ανεβαίνουν, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ο πόλεμος θα οδηγήσει την Ουκρανία στο χείλος της χρεοκοπίας. 

Κάθε ομόλογο θα έχει ετήσια διάρκεια και ονομαστική αξία 1.000  ουκρανικές γρίβνες (περίπου 26 ευρώ). Το επιτόκιο θα καθοριστεί στη δημοπρασία. 


Σφυροκόπημα έχουν δεχθεί και τα ρωσικά ομόλογα, ενώ το ρωσικό ρούβλι έχει χάσει το 30% της αξίας του μετά την επιβολή οικονομικών κυρώσεων από τη Δύση. Το ρωσικό χρηματιστήριο που ήρθε αντιμέτωπο με βαρύτατες απώλειες την περασμένη εβδομάδα, παραμένει σήμερα, για δεύτερη ημέρα, κλειστό. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.