Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας!


 




Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας προέβη, αργά το απόγευμα της Κυριακής αεροπλάνο που είχε κατεύθυνση το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, πουλιά ή μεγάλο πουλί, φέρεται να μπήκε στον αριστερό κινητήρα του αεροσκάφους.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΥΠΑ, Κέρκυρας, Δημήτρης Ρούσος, ενώ επισήμανε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς παρόμοια γεγονότα μπορεί να συμβούν χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα κίνδυνο οι επιβάτες των αεροπλάνων».

Οι επιβάτες παραμένουν στο αεροδρόμιο και θα έχουν ενημέρωση για το αν θα διανυκτερεύσουν στο νησί.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.