Η ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ..ΤΟ 112 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ

 Η Μάχη της Ιστιαίας

Η  ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΑΝ  ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ  ..ΤΟ 112 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ

η Ιστιαία κοντα στις φλόγες που πλησιάζουν απειλητικά.
Δύο είναι τα μέτωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Βόρειας Εύβοιας.

Το πρώτο βρίσκεται στην Αβγαριά για την οποία στις 19.49 δόθηκε εντολή εκκένωσης προς την Ιστιαία από το 112. Στο πύρινο μέτωπο παραμένουν πυροσβέστες και εθελοντές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν ολονύχτια μάχη για να υπερασπιστούν το χωριό.

Το δεύτερο μέτωπο βρίσκεται στις Καματριάδες. Εκεί, εκτός από πυροσβέστες και κατοίκους έχουν συγκεντρωθεί μετά από κάλεσμα και πολλοί άνθρωποι από την Αθήνα, για να λάβουν μέρος στην επιχείρηση πυρόσβεσης και να προστατεύσουν το χωριό και τις καλλιέργειες των κατοίκων. Όπως λένε όλοι, οι Καματριάδες είναι ένα πολύ κρίσιμο μέτωπο, αφού, αν η πυρκαγιά περάσει, η Ιστιαία είναι πλέον πολύ κοντά. 

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ 112 ,,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ 

ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΥ 112 ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΑΧΤΙ ΟΛΑ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.