Τέσσερις Αγγλίδες το έσκασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας, για να μην χάσουν την πτήση της επιστροφής


Άνω κάτω έκαναν τη Ζάκυνθο τέσσερις τουρίστριες από τη Βρετανία τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, καθώς αποφάσισαν να το σκάσουν από το ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν σε… καραντίνα, για να μην χάσουν την πτήση της επιστροφής στα πάτρια εδάφη!

Οι τέσσερις άτακτες Αγγλίδες τις προηγούμενες ημέρες έφεραν ήπια συμπτώματα της νόσου Covid-19 και όταν τα rapid tests που έκαναν βγήκαν θετικά στο νέο κορωνοϊό, βάση του ισχύοντος πρωτοκόλλου, αναγκάστηκαν να «μετακομίσουν» στο ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ermisnews.gr, το γεγονός ότι η πτήση τους για Αγγλία αναχωρούσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ήταν αρκετό στο να τις ωθήσει στην απόφαση να «σπάσουν» την καραντίνα τους, προκειμένου να πετάξουν «ελεύθερες» σπίτι.

Όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου στο Κερί αντιλήφθηκε ότι οι τέσσερις Βρετανίδες λείπουν από τα δωμάτια τους, ειδοποίησε τον ΕΟΔΥ και αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, με αποτέλεσμα να τις προλάβουν στο αεροδρόμιο και να τις θέσουν υπό κράτηση σε ειδική αίθουσα της εγκατάστασης. Η κατάληξη της ιστορίας ήταν να οδηγηθούν με ασθενοφόρα πίσω στο ξενοδοχείο καραντίνας, για… τιμωρία!

newsbreak.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.