Τέλος τα δωρεάν self test από 19 Ιουνίου



Σταματά στις 19 Ιουνίου η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε και επίσημα πριν από λίγο, ο Θανάσης Παπαθανάσης, μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο φαρμακοποιός και μέλος του ΠΦΣ, Θανάσης Παπαθανάσης στο OPEN, είναι εν γνώσει της Πολιτείας, αφού η συμφωνία με τους φαρμακοποιούς ήταν να διατίθενται δωρεάν από τα φαρμακεία τα self test για δυο μήνες. Βέβαια, τα self test θα συνεχίσουν να διατίθενται από τα φαρμακεία, αλλά επί πληρωμή πλέον. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμφωνία των φαρμακοποιών με την κυβέρνηση ήταν για δυο μήνες. Όπως είπε, μάλιστα, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με την κυβέρνηση και η απόφαση να σταματήσει η δωρεάν διάθεση των self test είναι «σε γνώση της πολιτείας». 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.