Καταδίωξη Τούρκων διακινητών στο Καστελόριζο



Άγρια καταδίωξη Τουρκικού δουλεμπορικού κοντά στο Καστελόριζο με πυροβολισμούς που κατέληξε στη σύλληψη δυο Τούρκων διακινητών.
Όπως μετέδωσε η Γεωργία Λαγού στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, την Τρίτη 22 Ιουνίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα πλωτό του Λιμενικού Σώματος βρισκόταν στην περιοχή της Μεγίστης, σε προγραμματισμένη περιπολία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Παρατηρητήριο Μεγίστης ενημέρωσε σκάφος του Λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή, για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους το οποίο κινούνταν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, με δυτική κατεύθυνση περί το ένα ναυτικό μίλι από το Καστελόριζο.

Άντρες του Λιμενικού βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή, όπου με ηχητικά και με οπτικά σήματα, κάνοντας χρήση σειρήνας και άλλων μέσων ζήτησαν από τους επιβαίνοντες στο ταχύπλοο να σταματήσουν, χωρίς επιτυχία.

Ακολούθησε καταδίωξη, το σκάφος που επέβαιναν οι δύο Τούρκοι, επιχείρησε να διαφύγει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, κινούμενος μάλιστα αντικανονικά προς το σκάφος του Λιμενικού.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.