Νέες έρευνες για τις καταγγελίες Βρούτση εναντίον του ήδη προφυλακισμένου Φουρθιώτη

 

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση Μενιου Φουρθιώτη,,,Οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Βρούτση ερευνούνται από την Δικαιοσύνη

 Ο κ.Βρούτσης αποκάλυψε στον εισαγγελέα πολλά περιστατικά και τις εις βάρος ενέργειες τόσο εναντίον του ίδιου όσο και των συνεργατών του απο τον παρουσιαστή..Η αντίδραση του εισαγγελέα ήταν άμεση καθώς ζήτησε άμεση προκαταρκτική εξέταση, την οποία και είχε αναθέσει στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. Ήδη Το Τμήμα Εκβιαστών έχει έτοιμο τον κατάλογο με τους μάρτυρες. Θα κληθούν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας που είχαν έρθει σε επαφή με τον παρουσιαστή, αλλά και ο ίδιος ο κ. Βρούτσης.

Επίσης  στην επιφάνεια έχει έρθει νέο υλικό από τη δικογραφία. Πρόκειται για υλικό από κάμερες ασφαλείας λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, που έχει καταγράψει τη διαδρομή ενός από τους συνεργούς του παρουσιαστή.

Στο βίντεο, ο άνδρας κρατάει ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει πυροβολήσει στο σπίτι του παρουσιαστή. Προσπαθεί να εξαφανιστεί, έχοντας καλύψει όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του για να μη γίνει αντιληπτός. Το συγκεκριμένο υλικό βοήθησε αρκετά την αστυνομία να φτάσει στα ίχνη των συνεργών του Φουρθιώτη, καθώς και να ταυτοποιήσει το αυτοκίνητο και τη μηχανή διαφυγής των δραστών.
 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.