Απάντηση της ASTRA ZENECA στην απόφαση της ΕΕ για την συμφωνία για τις παραδόσεις του εμβολίου της


 Η ASTRA ZENECA  σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι  εχει τηρήσει την συμφωνία που έιχε υπογράψει με την ΕΕ και θα υπερασπισθεί  την συμφωνία αυτην στα δικαστήρια..

Η Ευρωπαϊκή Επιτοπή  μηνύει  την εταιρεία, την οποία κατηγόρησε ότι δεν σεβάστηκε το συμβόλαιό της για την παράδοση εμβολίων κατά της COVID-19.

Μετά την ανακοίνωση που έκανε εκπρόσωπος της Κομισιόν, η AstraZeneca δήλωσε πως οι νομικές ενέργειες που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον της φαρμακευτικής εταιρίας σχετικά με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις του εμβολίου της κατά της COVID-19 είναι χωρίς βάση.

«Η AstraZeneca έχει τηρήσει πλήρως τη Συμφωνία Προαγοράς με την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα υπερασπισθεί σθεναρά τον εαυτό της στο δικαστήριο. Πιστεύουμε πως οποιαδήποτε δικαστική αγωγή είναι χωρίς ουσία και καλωσορίζουμε αυτήν την ευκαιρία να επιλυθεί αυτή η διαμάχη το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η AstraZeneca.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.