Σπείρα αλλοδαπών με 57 μέλη που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας, στα χέρια της αστυνομίας



Τους συμμετέχοντες σε εγκληματική οργάνωση αλλοδαπών ''προσφύγων''  έδωσε στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΕΛ.ΑΣ και οι οποίοι είχαν συστηματική δράση σε  ληστείες και κλοπές, σε βάρος πεζών καθώς και σε κλοπές από οχήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε την περασμένη Τρίτη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Πρόκειται για μια από τις εκατοντάδες συμμορίες που δρούσαν και εξακολουθούν να δρουν στην χώρα.

 Οι περισσότεροι είναι άγνωστης εθνικότητας. Το κοινό τους σημείο είναι πως έχουν μπει παράνομα στη χώρα κι έχουν αναγνωριστεί ως πρόσφυγες!

Υπάρχουν άτομα που είναι γνωστά με πολλά διαφορετικά ονόματα και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης καθώς και διαφορετικές χώρες καταγωγής!!!!

Τα πλήρη στοιχεία και οι φωτογραφίες ΕΔΩ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.