ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Πληροφορίες: Ανάμεσα στους προσαχθέντες για την έφοδο στο υπουργείο Υγείας υπέρ του Κουφοντίνα, ο γιος του Νίκου Βούτση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους προσαχθέντες για την έφοδο στο υπουργείο Υγείας υπέρ του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα βρίσκεται και ο γιος του πρώην προέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί μία ομάδα περίπου 60 ατόμων πέταξε τρικάκια στο υπουργείο Υγείας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ανάμεσα στους φέρεται να ήταν και ο γιος του Νίκου Βούτση. Οι δράστες, αλληλέγγυοι στον αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη», εισέβαλαν στην είσοδο του κτιρίου όπου φώναξαν συνθήματα και άπλωσαν πανό, δηλώνοντας τη στήριξή τους στον κρατούμενο ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να απομακρύνουν τους «εισβολείς» από το υπουργείο και στη συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές 60 ατόμων.

    #antireport #Κουφοντινας #ΝΔ_ξεφτιλες #ΝΔ_Χουντα #κορονοϊός Παρέμβαση αναρχικών στο εσωτερικό του Υπουργείου Υγείας για την απεργία πείνας του Κουφοντινα και τη κρατική διαχείριση του covid. pic.twitter.com/NxAf7s6fnU
    — Rioter (@Rioter00058079) February 18, 2021



 https://www.iefimerida.gr/

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.