Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκιάθος

 


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν το νησί και ο δήμος Σκιάθου μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Πολιτική Προστασία.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το νησί των Σποράδων θα έχει διάρκεια 15 ημερών και η ισχύς της αρχίζει από σήμερα και ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου.

Η Σκιάθος είχε μείνει χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες, εξαιτίας της πτώσης δένδρων σε γραμμές υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Νότιο Πήλιο που είχαν ως συνέπεια τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του νησιού και μεγάλες ζημιές εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια».

https://www.cnn.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.