Κλοπές και σφαγές ζώων στον Καρά Τεπέ


Σε απόγνωση βρίσκεται ο συμπολίτης μας  Φώτης Γιούνης, ο οποίος είναι κτηνοτρόφος και έχει εκτροφή ζώων στην περιοχή του Καρά Τεπέ, πολύ κοντά στην πρόχειρη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Όπως αναφέρει ο κτηνοτρόφος, οι αλλοδαποί  χρησιμοποίησαν ως πρόχειρο σφαγείο, ένα παράπηγμα σκεπασμένο με λαμαρίνες που υπάρχει μέσα στο χωράφι του, στο οποίο βρέθηκαν κομμάτια από τα σφαγμένα ζώα. Στο διπλανό ρέμα βρήκε πεταμένα τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την καταγγελία του κτηνοτρόφου Φώτη Γιούνη 


stonisi.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.