Βόλος: 25χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας


ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ''ΦΕΥΓΟΥΝ'' ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ!!!

Βαρύτατα τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με πολλαπλά τραύματα ένας 25χρονος, ο οποίος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον Βόλο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σήμερα Τρίτη στις 8.30 το βράδυ.

Ο νεαρός βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 4ο όροφο πολυκατοικίας επί των οδών Δεληγιώργη – Μαγνήτων στον Βόλο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό.
Ευτυχώς τον αντιλήφθηκε άμεσα κόσμος, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον παρέλαβε βαρύτατα τραυματισμένο και τον μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.

Πηγή: magnesianews.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.