Το χρονοδιάγραμμα απόκτησης των Rafale συζήτησε ο ΥΕΘΑ με τον Γάλλο πρέσβη


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε, σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρέσβη της Γαλλίας Πατρίκ Μεζονέβ. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν το χρονοδιάγραμμα, οι διαδικασίες αλλά και μια σειρά από τεχνικά ζητήματα που αφορούν στην απόκτηση των γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών Rafale από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Τα Rafale αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό εξοπλιστικό πρόγραμμα που οι ΕΔ έχουν να περιμένουν. Έχει ανακοινωθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, σε αντίθεση με όλα όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένας ορυμαγδός διαδόσεων, διαρροών και φημών που φέρουν την Ελλάδα, να αγοράζει “ότι πετάει και ότι κολυμπάει”! Αύριο θα ασχοληθούμε εκτενώς με το “εξοπλιστικό φρενοκομείο” του οποίου κάποιοι  άνοιξαν την πόρτα.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.