Αγωγή: Τουλάχιστον 21.000 νεκροί στους ψηφοφόρους της πολιτείας της Πενσυλβανίας


Υπάρχουν τουλάχιστον 21.000 νεκροί στους ψηφοφόρους της πολιτείας της Πενσυλβανίας, σύμφωνα με τροποποιημένη αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη.

Μια αγωγή που κατατέθηκε από το Νομικό Ίδρυμα Δημοσίου Συμφέροντος (PILF) ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 21.000 νεκροί στους ψηφοφόρους της Πενσυλβανίας. Η αγωγή ισχυρίζεται ότι η Πενσυλβάνια απέτυχε να «διατηρήσει εύλογα» τα αρχεία εγγραφής των ψηφοφόρων σύμφωνα με την ομοσπονδιακή και πολιτειακή νομοθεσία εγκαίρως για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Από τις 7 Οκτωβρίου 2020, τουλάχιστον 9.212 καταχωρίζοντες έχουν πεθάνει για τουλάχιστον πέντε χρόνια, τουλάχιστον 1.990 καταχωρίζοντες έχουν πεθάνει για τουλάχιστον δέκα χρόνια και τουλάχιστον 197 καταχωρίζοντες έχουν πεθάνει για τουλάχιστον είκοσι χρόνια», καταγγελίες.

«Η Πενσυλβανία άφησε ακόμη τα ονόματα περισσότερων από 21.000 νεκρών ατόμων στα ψηφοδέλτια λιγότερο από ένα μήνα πριν από μία από τις πιο επακόλουθες γενικές εκλογές για ομοσπονδιακούς αξιωματούχους εδώ και πολλά χρόνια», συνεχίζει η αγωγή.

Σύμφωνα με την αγωγή, περίπου το 92 τοις εκατό των 21.000 νεκρών στους ψηφοφόρους της Πενσυλβανίας πέθαναν κάποτε πριν τον Οκτώβριο του 2019. Περίπου 216 νεκροί δείχνουν πιστώσεις ψήφου μετά από ομοσπονδιακές ημερομηνίες θανάτου το 2016 και το 2018, ισχυρίζεται η αγωγή.

«Αυτή η υπόθεση αφορά τη διασφάλιση ότι οι αποθανόντες καταχωρίζοντες δεν λαμβάνουν ψηφοδέλτια», δήλωσε ο πρόεδρος της PILF J. Christian Adams σε δήλωση. "Αυτή η υπόθεση δεν είναι περίπλοκη." Συνέχισε:

Για σχεδόν ένα χρόνο, προσφέρουμε συγκεκριμένα δεδομένα για αποθανόντες καταχωρίζοντες σε αξιωματούχους της Πενσυλβανίας για σωστό χειρισμό πριν από αυτό που αναμενόταν να είναι σφιχτό αποτέλεσμα την Ημέρα των Εκλογών. Όταν προωθείτε την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, τα λάθη συντήρησης της λίστας ψηφοφόρων σας που έγιναν πριν από χρόνια θα επιστρέψουν στο στοιχειωμένο με τη μορφή περιττών παραληπτών και ενοχλητικών ερωτήσεων σχετικά με τα μη επαναλαμβανόμενα ή εκκρεμή ψηφοδέλτια.

Τον Μάιο, αξιωματούχοι των εκλογών της Πενσυλβανίας παραδέχτηκαν ότι έχουν αποσταλεί διπλά ψηφοδέλτια στους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. Ομοίως, η Judicial Watch μήνυσε την Πενσυλβανία για φερόμενη συμμετοχή 800.000 ανενεργών ψηφοφόρων στις πολιτειακές εκλογές τους.

Η υπόθεση κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Μέση Περιφέρεια της Πενσυλβανίας. Ο αριθμός της υπόθεσης είναι Νο. 1: 20-cv-01905.

Ο John Binder είναι δημοσιογράφος του Breitbart News. Ακολουθήστε τον στο Twitter στο @JxhnBinder.

https://www.breitbart.com

Επιμέλεια Αννιώ-Μετάφραση Νατασα

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.