ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΆ


Οι ΗΠΑ, μετά την Ελευσίνα θέλουν να αποκτήσουν και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με σκοπό την ενοποίησή τους. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο ναυπηγικό κέντρο, το μεγαλύτερο της Ευρώπης, όπου εκτός από την ναυπήγηση των 4 νέων φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού (3 για την ακρίβεια, αφού η πρώτη προβλέπεται να ναυπηγηθεί στο Ουϊσκόνσιν των ΗΠΑ) έχουν σκοπό να το μετατρέψουν και σε κέντρο συντήρησης του 6ου Στόλου.

Η τοποθέτηση του ίδιου του κου Μπόιλερ, με ανάρτησή του στο twitter δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας, αφού φρόντισε να το γράψει και στα ελληνικά:

«Συνεχίζουμε την πρόοδο που πετύχαμε στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα. Συναντήθηκα σήμερα με τον Πάνο Ξενοκώστα και συζητήσαμε την επένδυση

Της DFC στον ενεργειακό κόμβο/ναυπηγείων Ελευσίνας. Στρατηγική επένδυση που, μαζί με τον Σκαραμαγκά, θα αναζωογονήσει την Ελληνική ναυπηγική βιομηχανία δημιουργώντας θέσεις εργασίας», έγραψε.

με πληροφορίες του enikos.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.