Μαίνεται η πυρκαγιά στην Ικαρία - Εισήγηση για εκκένωση οικισμών


Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του Μονοκαμπίου, στην Ικαρία, ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούν να περιορίσουν την έκταση του πύρινου μετώπου και να ελέγξουν την πορεία της πυρκαγιάς.

Αυτήν την στιγμή, στο μέτωπο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί με 40 πυροσβέστες, 10 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 1 Ε/Π. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες του Ο.Τ.Α.


Η Πυροσβεστική έδωσε εντολή για προληπτική εκκένωση των οικισμών Μαυράτο, Λάρδαδο, Τσουρεδό, και Οξέ, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ikariaki.gr.

Επίσης δόθηκε εντολή να εκκενωθούν προληπτικά και οι οικισμοί Ξύλινο και Καταφύγι. Οι κάτοικοι καλούνται να κατευθυνθούν προς τον Άγιο Κήρυκο και τον Φάρο.

www.zougla.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.