Πρόστιμο 21.000 ευρώ σε γιαγιάδες επειδή βοηθούσαν τα παιδιά τους!


ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ....

Δύο γιαγιάδες έλαβαν συνολικά πρόστιμο ύψους 21.000 ευρώ επειδή βοηθούσαν στην κουζίνα της ταβέρνας των παιδιών τους λόγω της κίνησης των ημερών.

Σε έλεγχο που έγινε στα Τρίκαλα από συνεργείο του ΕΦΚΑ σε ταβέρνα, προ ημερών, εντοπίστηκαν δύο ανασφάλιστες γιαγιάδες οι οποίες βοηθούσαν στην κουζίνα της ταβέρνας των παιδιών τους λόγω της κίνησης των ημερών.


Πρόκειται για δύο ηλικιωμένες αδελφές 76 και 81 ετών. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε το προβλεπόμενο τσουχτερό πρόστιμο 10.500 ευρώ για καθεμία σχετικά με «παράνομη εργασία», παρά τη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών ότι είναι συγγενείς και απλά βοηθούσαν εκτάκτως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες προτίθενται να εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να αμφισβητήσουν την παράβαση.

https://sputniknews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.