Πέθανε ο ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας DEMO, Σταύρος Δέμος.
Η μεγάλη οικογένεια της DEMO θρηνεί την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της, Σταύρου Δέμου.

Γεννημένος στην Τρίπολη, από πατέρα Αρκά και μητέρα Αϊβαλιώτισσα, ο Σταύρος Δέμος σπούδασε Οικονομικά στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα από ένα φαρμακείο στου Παπάγου, αλλά το ανήσυχο πνεύμα του και η φιλοδοξία του τον οδήγησαν στην ίδρυση της εταιρείας, η οποία αποτελεί σήμερα μια από τις πιο ισχυρές και αξιόπιστες φαρμακοβιομηχανίες, διεθνώς.

Κινητήριος δύναμή του ήταν το όραμά του για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Εργατικός και με πίστη στους ανθρώπους, ο Σταύρος Δέμος πρόσφατα διακρίθηκε ως Πρωτεργάτης της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του κλάδου. Ωστόσο, το αληθινό κληροδότημα του Σταύρου Δέμου ήταν η αγάπη και ο σεβασμός που ενέπνεε στον περίγυρό του. Επιδίωκε την προσωπική σχέση και είχε τον ρόλο μέντορα για πολλούς νέους ανθρώπους, τους οποίους συμβούλευε να έχουν θετική σκέψη, να βάζουν στόχους και να εργάζονται για τα όνειρά τους.

Με πλούσια συνδικαλιστική και φιλανθρωπική δράση, βραβευμένος πολλάκις για το κοινωνικό του έργο, ο Σταύρος Δέμος χαρακτηριζόταν από το αίσθημα δικαίου και την άσβεστη σπιρτάδα στα μάτια του.

Ο Σταύρος Δέμος ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης και η πυξίδα του, ήταν η συμβουλή του πατέρα του «Το αύριο είναι το σήμερα και το σήμερα είναι το χθες. Ό,τι είναι να κάνεις, κάν’το τώρα. Αύριο είναι αργά, το έχεις χάσει.», την οποία έχει μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά και στα εγγόνια του.

Πότε θα γίνει η κηδεία του

Ο Σταύρος Δέμος έφυγε πλήρης ημερών, περιτριγυρισμένος από τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων, ως ύστατος φόρος τιμής, τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Εκκλησιαστικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Κηφισίας.

Πληροφορίες σχετικά με τη Δωρεά:

Δικαιούχος: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ (ΚΤΕΔ)

Εθνική Τράπεζα GR9201101410000014155800726

SWIFT/BIC ETHNGRAA GR9201101410000014155800726

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας αποχαιρετά τον Σταύρο Δέμο

«Με βαθιά θλίψη η ΠΕΦ αποχαιρετά σήμερα τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της εταιρείας DEMO και έναν από τους πρωτεργάτες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, Σταύρο Δέμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

Ακόμη, τονίζεται ότι «ο Σταύρος Δέμος υπήρξε δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας και κατάφερε να εδραιώσει την DEMO ως μια πρωτοπόρα εταιρεία στον χώρο της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας.

Το ήθος και το όραμά του για τη DEMO και την ελληνική φαρμακοβιομηχανία ήταν απαράμιλλα και έθετε πάντα στο επίκεντρο των θέσεών του τον άνθρωπο και τον εργαζόμενο. Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας θρηνώντας την απώλεια ενός οραματιστή, πρωτοπόρου κι ανθρώπου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.