Ανατροπή βυτιοφόρου: Δύο οδηγούς αναζητούν οι Αρχές για το πύρινο τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου


Δύο οδηγούς που φέρεται να ενεπλάκησαν στο τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου στις 7/6 με αποτέλεσμα την ανατροπή και την ανάφλεξη βυτιοφόρου αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.. Υπενθυμίζεται ότι η ανατροπή του βυτιοφόρου και η πυρκαγιά που ξέσπασε είχαν ως αποτέλεσμα την κατεδάφιση της γέφυρας, ενώ η έρευνα τον Αρχών είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανάφλεξη βυτιοφόρου οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, την Παρασκευή 7/6/2024 και περί ώρα 21:20, στη χ/θ 75,500 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Λουτρακίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων ΠΑΘΕ Αττικής στα τηλέφωνα 22960-33028 & 22960-33026, αμφότεροι οι οδηγοί των οχημάτων:

δίκυκλης μοτ/τας σκούρου χρώματος, πιθανόν μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας φορούσε λευκό προστατευτικό κράνος και διήλθε από το ανωτέρω σημείο λίγο πριν λάβει χώρα το τροχαίο ατύχημα και

Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ανοιχτόχρωμου χρώματος, ο οδηγός του οποίου, έχοντας θέσει σε λειτουργία τα φώτα έκτακτης ανάγκης (σύστημα φωτεινού συναγερμού – «αλάρμ») του οχήματος, ήταν σταθμευμένος στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ύψος της εξόδου του Κόμβου Λουτρακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο».

zougla.gr

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.