Κείμενο κόλαφος από τη Μαρία Καρυστιανού«Κάνατε υπουργούς 8 μέλη της εξεταστικής για τα Τέμπη κ.Μητσοτάκη»!

Συνέντευξη τύπου από τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών "28-2-2023" με θέμα "Το αίτημα 1.500.000 πολιτών για την τροποποίηση της ποινικής ευθύνης Υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας", Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024. Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου "ΤΕΜΠΗ 28-2-2023" Μαρία Καρυστιανού, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Δημήτρης Βερβεσός, η Αντιπρόεδρος ΣτΕ ετ. Μαρία Καραμανώφ και ο Αν. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής ΕΚΠΑ Νίκος Παπασπύρου. 

Με ένα κείμενο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,η κυρία Μαρία Καρυστιανού ασκεί δριμύτατη κριτική στις επιλογές Μητσοτάκη για το ποιους επέλεξε για υπουργούς του. Όχι ένας, όχι δύο αλλά 8 μέλη του νέου του υπουργικού συμβουλίου ,ήταν μέλη της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη! Αυτό είναι το νέο ξεκίνημα;

Η κυρία Καρυστιανού γράφει:

 «Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι… ‘‘Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.” Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων! Όμως Κυριάκο Μητσοτάκη τα αίσχη που έχετε διαπράξει, κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα. Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη… Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγάπης και όχι εξουσίας. Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών, είναι, πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα. Σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…»

Militaire News

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.