Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει Μητσοτάκης-Κασσελάκης να καταθέσουν τα πόθεν έσχες τους για όλο το 2023Απαντήσεις στις αιτιάσεις της κυβέρνησης και μερίδας των μέσων ενημέρωσης για τα περιουσιακά στοιχεία του Στέφανου Κασσελάκη και το πόθεν έσχες του, δίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Οι ισχυρισμοί ότι είναι ανοιχτή η πλατφόρμα των πόθεν έσχες για την αρχική δήλωση, άρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να την καταθέσει, που διακινούν ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι παραπλανητική”, αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στη ανακοίνωσή της και ρωτά:

“Πώς είναι δυνατόν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να είχε καταθέσει τη δήλωση με στοιχεία ως τον Σεπτέμβριο, όταν δηλαδή ανέλαβε την προεδρία του κόμματος; Οι ίδιοι που διακινούν τα παραπάνω, θα είχαν ισχυριστεί πως ο Στ. Κασσελάκης ‘κρύβει τρεις μήνες’, αλλά και ‘κρύβει τον Τάιλερ, διότι ο γάμος έγινε Οκτώβριο’. Η κυβέρνηση της ΝΔ κρατά την πλατφόρμα για το έτος 2023 κλειστή. Και, την ίδια στιγμή, ζητά να καταθέσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα μισά στοιχεία στην παλιά, ώστε να διακινεί ψέματα του είδους ‘τι κρύβει ο Κασσελάκης;”.

Ακολούθως κάνει λόγο για “κακοστημένα κολπάκια της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη” και προσθέτει:

“Η μόνη απάντηση είναι: να δοθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν ολόκληρο το έτος 2023. Και αν στη ΝΔ δεν αρέσει το excel και θέλει επίσημα έγγραφα, προκαλούμε τον πρωθυπουργό να ανοίξει αύριο το πρωί την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Και κατόπιν, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσουν – και οι δύο – τα πόθεν έσχες τους για όλο το 2023. Όχι παιχνιδάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, κ. Μητσοτάκη”.

Στην συνέχεια περνά στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας: “Ο Στ. Κασσελάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2023, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας έχει μείνει στο 2021. Και η σύγκριση με το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι πλέον γνωστή σε όλους τους πολίτες της χώρας. Από τη μία, ένας επιχειρηματίας που έβγαλε κέρδη εκατομμυρίων για τους επενδυτές του στην Αμερική, μετά από ιδρώτα και ρίσκο. Κι από την άλλη ο πολιτικός που έπιασε κληρονομικό στασίδι στη Βουλή και, με τον μισθό του βουλευτή, απέκτησε 39 ακίνητα, χωρίς να περιλαμβάνεται το σπίτι του Βολτέρου. Διότι το σπίτι του Βολτέρου αγνοείται. Η off-shore εταιρεία των Paradise Papers αγνοείται. Κυρίως, όμως, αγνοούνται τα δύο τελευταία χρόνια της περιουσίας του πρωθυπουργού”.

Militaire NewsΑκολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.