Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΎΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ , ΠΝΟΗ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ


 


Δεν πέρασε σχεδόν ούτε ένας μήνας  από την εκλογική αναμέτρηση , την " επικράτηση" της πολιτικής Μητσοτάκη και ήδη βλέπουμε τα πρώτα δείγματα αυτής της πολιτικής...ΜΙΑ ΧΩΡΑ , ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...

Το επιτελικό ψηφιακό κράτος που ""ονειρεύτηκε""βρίσκεται υπό πλήρη κατάρρευση,οι ψηφιακές υποδομές που ευαγγελιζόταν μόνο στα χαρτιάκαι στην μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης..

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!!! 

Η Πατρίδα από άκρη σε άκρη βρίσκεται σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ...




Εδώ και δύο εβδομάδες λοιπόν βιώνουμε τι ςπιο δραματικές καταστάσεις των τελευταίων ετών που οδηγούν σε πανωλεθρία και τραγωδία συνάμα!

Η χώρα καίγεται , φλέγεται ,ο πύρινος όλεθρος δεν έχει σταματήσει και δεν φαίνεται να σταματάει!

Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δασικής , αγροτικής, έκτασης και ζωϊκής παραγωγής, κατοικιών παραδίδονται ανεξέλεγκτα στις αδηφάγες γλώσσες των πυρκαγιών..ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ....
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,"ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ".ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ.

ΕΥΒΟΙΑ, ΡΟΔΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΑΧΑΪΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ,μερικές από τις περιοχές που πλήττονται βάναυσα!!

Πριν ακριβώς δύο εβδομάδες ο Κ.Μητσοτάκης παρουσίαζε, "συντόνιζε", έδινε οδηγίες  περιχαρής και μας διαβεβαίωνε κατηγορηματικά ότι ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση να επέμβει όπου χρειαστεί, αλλά διαψεύσθηκε οικτρά!

Τα αποτελέσματα φαίνονται και είναι τραγικά...Οι δυνάμεις πυρόσβεσης , με ελλείψεις, απαρχαιωμένα μέσα επίγεια και εναέρια...ρεμούλες τοπικών παραγόντων στα κονδύλια πυρόσβεσης , έστω και αυτά τα πενιχρά, φάγωμα πιστώσεων από ιδιώτες άρπαγες , της δημόσιας περιουσίας και του δημοσίου χρήματος...ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΥ ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΗΗ ΤΟ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΆΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ;;;

ΠΟΙΟΣ ΗΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ;;;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.

ΡΟΔΟΣ...ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ - ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ , ΕΥΒΟΙΑ-ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ....

ΜΑΓΝΗΣΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ 

Από τις αρχές της ίδρυσης του Νεοελληνικού κράτους , καμμιά κυβέρνηση εως τώρα δεν φρόντισε για την Πατρίδα, απλά την τεμάχισε και την τεμαχίζει ακόμα με κάθε τρόπο...Πάντα παράνομα.

Εμείς ως Έλληνες αντί να κοιτάμε το συλλογικό συμφέρον και το ΕΓΩ να το κάνουμε ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΟΛΟΝ του ΛΑΟΥ ,κοιτάζουμε μόνο το ατομικό μας συμφέρον .Δεν βλέπουμε ότι το ατομικό συμφέρον υπηρετείται πάντα μέσα από το συλλογικό γίγνεσθαι...

Και καταλήγουμε στο να απλώνεται το σκοτάδι σαν ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣκαι να πνίγει την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ , ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Βρισκόμαστε στον λήθαργο που μας έχουν ρίξει και δεν μπορούμε να διακρίνουμε το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ από το φως της σπηλιάς του Πλάτωνα. 

Η  ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ , ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΧΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ..ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ..

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ , ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ , ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ , ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ..Η ΥΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,,ΤΟ ΦΩΣ  ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ,,Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.