Φρεαττύδα - Τέσσερις ί Αιγυπτιοι επιτέθηκαν σε ζευγάρι Ευτυχώς ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

 

Φρεαττύδα - Τέσσερις  Αιγύπτιοι επιτέθηκαν σε ζευγάρι Ευτυχώς ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

Ένα περιστατικό έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι στην περιοχή Φρεαττύδα στον Πειραιά όπου τέσσερις άνδρες αιγυπτιακής καταγωγής παρενόχλησαν ένα ζευγάρι παιδιών που βρίσκονταν στη αμουδια. Οι τέσσερις νεαροί ηλικίας από 17 έως 19 ετών κατηγορούνται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρα κλοπής, εξύβριση και απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα βιασμού σε  17χρονη κοπέλα

Οι τέσσερις νεαροί είδαν το ζευγάρι στην παραλία και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους προσπάθησαν να υφαρπάξουν τα κινητά του ζευγαριού και αρχησαν  τον άγριο ξυλοδαρμό του φιλου  της 17χρονης κοπέλας.

  Ενας υπαλληλος του μπαρ της περιοχης αφου ειδε τον νεαρο να τρεχει να ζηταει βηθεια μεσα στα αιματα ετρεξε για βοηθεια του νεαρου και της νεαρας που βρησκοταν σε αμοκ 
 Ο υπάλληλος του beach bar  τραυματίστηκε ελαφρά από τις πέτρες που πέταγαν οι τέσσερις αλλα καταφερε να τρεψει σε φυγηι τους τέσσερις δράστες

. Η αστυνομία κινήθηκε γρήγορα και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, καταφέρνοντας μέσα σε μια ώρα περίπου να συλλάβει και τους τέσσερις νεαρούς.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.