ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ Η ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΟΥΜΕ!!


 

 


 Ο καρκίνος “φυτεύθηκε” στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

 Η πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας άλλαξε όταν «δολοφονήθηκε» ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, καταγγέλλει  ο Σωτήρης Τζούμας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Σ.Τζούμας: «Ο καρκίνος του φυτεύτηκε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τον Χριστόδουλο τον νίκησε μόνο ο θάνατος με τους φυτευτούς καρκίνους. Είμαι ο μόνος που το λέω, ο Χριστόδουλος είχε δύο πρωτογενείς καρκίνους, στο μεγάλο έντερο και στο ήπαρ ιδίων διαστάσεων, 4 εκατοστών, που δεν ήταν μεταστατικοί.

Είναι καρκίνοι, που όπως μας είπε ηπατολόγος από την Ιαπωνία που ήταν μαζί μας στο Μαϊάμι όταν πήγαμε να κάνουμε την μεταμόσχευση, είναι καρκίνοι που συναντώνται σε θύματα μυστικών υπηρεσιών.

Εγώ το λέω το επαναλαμβάνω και δεν θα με σταματήσει κανείς να το λέω»

«…Από το Μαϊάμι την πρώτη στιγμή ως το τέλος στις 26 Οκτωβρίου που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, όπου έζησα και το δραματικό του τέλος.

Με έναν Χριστόδουλο να ξέρει ότι φεύγει αλλά να είναι δοξαστικός προς τον Θεό και με πηγαίο χιούμορ, και ο ίδιος αυτοσαρκαζόταν για να μην λυπούμαστε εμείς οι περίλυποι που ήμασταν δίπλα του».

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.