«Χωρίς φρένο» οι παρασύρσεις πεζών στην Αττική: 4 νεκροί και 1 παιδί διασωληνωμένο μέσα σε 72 ώρε

 

 


  Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνουν τα τροχαία ατυχήματα στην Αττική καθώς σε μόλις 72 ώρες σημειώθηκαν επτά παρασύρσεις πεζών με ένα τρίχρονο κοριτσάκι να δίνει μάχη για τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα στην Κηφισίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα τέσσερις συνάνθρωποί μας έχασαν την ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα με το πρώτο τροχαίο να σημειώνεται την Τρίτη το βράδυ όταν αυτοκίνητο αυτοκίνητο που κινούνταν στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με τη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα, περίπου στις 22:40 όπου στη διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου, στον Κολωνό, ένα ΙΧ παρέσυρε έναν άνδρα, ο οποίος λίγο αργότερα εξέπνευσε λόγω των τραυμάτων του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/6), στη 1:10, στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από Κηφισίας προς Πατησίων, στο ύψος του Γκύζη, ΙΧ που οδηγούσε 44χρονη παρέσυρε 50χρονο άνδρα που διέσχιζε τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 50χρονο στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία.

Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα και παιδί - Σε κρίσιμη κατάσταση το τρίχρονο

Η μέρα της Πέμπτης δεν ξημέρωσε καλά καθώς ακόμη ένα τροχαίο στις 9.30 το πρωί σημειώθηκε στην Κηφισίας.

Συγκεκριμένα ηχανάκι παρέσυρε μια γυναίκα και ένα 3χρονο παιδάκι επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου, την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου, από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση και σηματοδότης.

Το 3χρονο κοριτσάκι βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων», ενώ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε η 70χρονη, όπου και νοσηλεύεται.

Ο 35χρονος διανομέας συνελήφθη από τους αστυνομικούς με εντολή εισαγγελέα, με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 10 το πρωί της Πέμπτης, στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη στην περιοχή του Χίλτον, ΙΧ παρέσυρε πεζή τραυματίζοντάς της, με αποτέλεσμα να την παραλάβει ασθενοφόρο, έχοντας τις αισθήσεις της.

Το βράδυ της ίδιας μέρας , ένας 43χρονος αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός της Τροχαίας είχε σπεύσει στο σημείο για να καταγράψει ένα τροχαίο που είχε σημειωθεί νωρίτερα, αλλά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρ
έσυρε. 

 dikaiologitika.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.