Ακης Τσελέντης: ""3.000 ευρώ το μήνα παίρνει ο υπάλληλος που αλλάζει τα ποτήρια με το νερό στη Βουλή""


 

 


 

 Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, «ξαναχτύπησε» καθώς με ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Κυριακής, αναφέρει πως ο υπάλληλος της Βουλής που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα, παίρνει σχεδόν… 3.000 ευρώ το μήνα!

Μάλιστα, παράλληλα αναφέρει πως «δεν θα μου έκανε εντύπωση αν υπάρχει και η θέση του μυγοδιώχτη στο ελληνικό Δημόσιο. Άλλωστε από που προέκυψε η φράση ότι μερικοί “βαράνε μύγες;”».

Η ανάρτησή του:

«Καλημέρα σας

“Τουλάχιστο πλένει τα ποτήρια πριν τα αλλάξει η υπάρχει επιπλέον επίδομα για αυτό;”

Ξέρετε πόσα παίρνει ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς δηλαδή, που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής…;

Παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον… Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από….. τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή!

1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής!

Τόσες χιλιάδες πολιτικοί έχουν δροσιστεί από τον συγκεκριμένο κύριο, κανείς δεν εντόπισε πόσο ακριβά πληρώνει το ποτήρι νερό που πίνει, ο Έλληνας πολίτης;

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν υπάρχει και η θέση του μυγοδιώχτη στο ελληνικό Δημόσιο. Άλλωστε από που προέκυψε η φράση ότι μερικοί “βαράνε μύγες;”

Βλέπετε πως η αξιοκρατία ξεκινά μέσα από το ναό της Δημοκρατίας και διοχετεύεται σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού. Δυστυχώς η αναξιοκρατία είναι μια παλιά ασθένεια του ελληνικού κράτους. Απαιτούνται πολλοί Πιερακάκιδες για να εξαλειφθεί»

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.