Προεκλογικό «κυνήγι» στο Άγιο Όρος! Τι θυμήθηκαν λίγο πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου


Προεκλογικό «κυνήγι» στο Άγιο Όρος! Τι θυμήθηκαν λίγο πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Και ξαφνικά, κάποιοι θυμήθηκαν ,κάποιες υποθέσεις του Αγίου Όρους και λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αποφάσισαν ότι πρέπει να διερευνηθούν! Από τις διαρροές που γίνονται είναι προφανές ότι στόχος είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που για κάποιους λόγους ανησυχεί τη ΝΔ! Κατά τ ΄  άλλα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα στο δρόμο για τις εκλογές…

Η Μαίρη Μπενέα γράφει στο ieidiseis.gr

Άρον – άρον, λίγο πριν από τις εκλογές, η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα), ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό μαύρου χρήματος στις Μονές του Αγίου Όρους!

Με παραγγελία του Προέδρου της Αρχής Μαύρου Χρήματος Αντεισαγγελέα ΑΠ ε.τ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη «ξεσκονίζονται» τα οικονομικά των Μονών του Αγίου Όρους, για να εντοπιστούν ποσά, που φέρονται ότι, ενδεχομένως, προέρχονται από «ύποπτες» καταθέσεις.

Στο στόχαστρο της Αρχής, δεν αποκλείεται να μπουν και πρόσωπα που σχετίζονται με το κόμμα ΝΙΚΗ, που φέρεται να προελαύνει ακάθεκτο προς τη Βουλή.

Όπως διευκρινίζεται από δικαστικές πηγές, οι έρευνες του κ. Βουρλιώτη δεν στρέφονται κατά του κόμματος «Νίκη – Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα», αλλά έχουν στόχο τα οικονομικά των Μονών του Αγίου Ορους. Εάν, στο πλαίσιο αυτής της διερεύνησης, η Αρχή «σκοντάψει» σε πρόσωπα, που θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές με το ΝΙΚΗ, τότε θα υπάρξει συνέχεια…
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη 15 παράλληλες έρευνες, που αφορούν κάθε Μονή ξεχωριστά, ενώ ανασύρονται και παλαιότερες έρευνες της Αρχής Ξεπλύματος, για το Άγιον Όρος, που είχαν αρχειοθετηθεί, καθώς δεν είχαν βρεθεί στοιχεία.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.