Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς και τους πολίτες σε «ελεύθερο debate χωρίς όρουςΑκολουθεί ολόκληρο το κάλεσμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου το οποίο μπορείτε να δείτε και στον σύνδεσμο: https://fb.watch/

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με μήνυμά της μέσα από τα social media, καλεί όλους τους πολίτες της χώρας, αλλά «και τους έξι πολιτικούς αρχηγούς που συζήτησαν «μεταξύ τους», να συμμετάσχουν σε ένα αληθινά ελεύθερο debate, χωρίς όρους και προϋποθέσεις», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ακολουθεί το κάλεσμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Ρωτά τη Ζωή!

Στο debate μπορούν όλες και όλοι να απευθύνουν ερωτήσεις στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς καμία προετοιμασία και χωρίς χρονικούς περιορισμούς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία!

«Γεια, Είμαι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η μόνη γυναίκα Επικεφαλής κόμματος που συμμετέχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Της Πλεύσης Ελευθερίας. Του πρώτου σε δύναμη Κόμματος που δεν είναι στη Βουλή. Εδώ και πόσες μέρες ζητάω και διεκδικώ να συμμετάσχω στο debate που οργάνωσαν για τους πολιτικούς αρχηγούς. Ως η μοναδική γυναίκα Αρχηγός Κόμματος.

Ως η μοναδική γυναικεία φωνή, που έπρεπε να ακουστεί σε αυτή τη συζήτηση. Τελικώς οι έξι κύριοι αποφάσισαν να τα πουν μεταξύ τους. Όπως έχουν συνηθίσει. Και να τους δούμε όλους μαζί, να… διαγωνίζονται ποιος θα πει πιο γρήγορα τις έτοιμες απαντήσεις του στις έτοιμες ερωτήσεις.

Ξέρω ότι πολλοί κοιμηθήκατε και πολλοί δεν είδατε το debate αυτό. Ξέρω όμως ταυτόχρονα ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν το δικαίωμα να πάρουν απαντήσεις. Σε αληθινές ερωτήσεις. Εγώ τους έδωσα την ευκαιρία και τους ξαναπροσκαλώ. Μπορούν να έρθουν και στο debate που διοργανώνω εγώ αυτή τη φορά.

Σας καλώ όλους, καλώ τους πολίτες της χώρας, τους νέους, τις νέες, τους μεγαλύτερους, όλους και όλες, να μου κάνετε ερωτήσεις. Χωρίς να μου τις γνωστοποιήσετε, χωρίς να σας βάλω χρόνο και χωρίς να προετοιμάσω τις απαντήσεις.

Τη Δευτέρα, στις 6 η ώρα το απόγευμα θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας ελεύθερα, μέσα από τα socialmedia και το youtube.

Θα είμαι ανοιχτή να μου θέσετε κάθε ερώτηση. Και είμαι ανοιχτή στο να έρθουν και οι κύριοι, Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Βελόπουλος, Βαρουφάκης, αυτοί οι έξι κύριοι που φοβήθηκαν την παρουσία μου. Εγώ πραγματικά τους προσκαλώ.

Να κάνουμε ανοιχτό διάλογο και να πάψουν επιτέλους να κρύβονται. Καλώ κυρίως όμως εσάς, τους πολίτες της χώρας.

Κάντε μου ερωτήσεις, ρωτήστε, εγώ θα απαντήσω, πιστεύω στη δύναμη της αλήθειας, πιστεύω στη δύναμη των ανθρώπων, των πολιτών της χώρας αυτής και πιστεύω ότι, αν κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και αληθινά, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Πάμε να ξεκινήσουμε!»

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε το debate της Πλεύσης Ελευθερίας στους ακόλουθους συνδέσμους σήμερα στις 6 το απόγευμα!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.