Τι θα συμβεί παγκόσμια αν οι ΗΠΑ κυρήξουν στάση πληρωμών




    
«Τρομάζουν» οι επιπτώσεις μιας στάσης πληρωμών στις ΗΠΑ, που είναι ένα πιθανό σενάριο αυτή την ώρα εάν δεν αυξηθεί το όριο δανεισμού της χώρας.
Ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις μιας στάσης πληρωμών των ΗΠΑ, της μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη, αν Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί δεν συμφωνήσουν στην αύξηση του ορίου δανεισμού; Δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς μισθό, κατακόρυφη πτώση του χρηματιστηρίου, μεγάλες αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία, είναι κάποιες από τις τεράστιες συνέπειες που θα επιφέρει.

Για τους Αμερικανούς
«Όλοι οι Αμερικάνοι που λαμβάνουν άμεσα ή έμμεσα χρήματα από το κράτος, θα πάψουν να πληρώνονται», εξηγεί ο Γκρέγκορι Ντάκο, επικεφαλής οικονομολόγος του EY Parthenon. Αυτό αφορά τους μισθούς και τις συντάξεις των ομοσπονδιακών υπαλλήλων και των στρατιωτικών, όπως και τα επιδόματα τέκνων, τα επιδόματα υγείας, αλλά και αυτά που λαμβάνουν ηλικιωμένοι και πολίτες με χαμηλό εισόδημα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.