Καταγγελία ΟΕΝΓΕ: Δεν τους χορηγούν εκλογικές άδειες για να πάνε να ψηφίσουν


Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας με επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία, αλλά και τις διοικήσεις των ΥΠΕ, μεταφέρει καταγγελίες γιατρών, σύμφωνα με τις οποίες τους αρνούνται χορήγηση εκλογικών αδειών.

Αυτό που απαιτούν οι γιατροί, από την Υπουργό Εσωτερικών και τον Πρωθυπουργό, είναι να παρέμβουν άμεσα και να αναιρέσουν αυτές τις προκλητικές και έκνομες “απαγορεύσεις”, προκειμένου οι συνάδελφοι να ασκήσουν ανεμπόδιστα το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

Αθήνα 18 Μάϊου 2023

Α.Π:13035

Έχουμε ως ΟΕΝΓΕ λάβει καταγγελίες από συναδέλφους (μόνιμους, ειδικευόμενους και αγροτικούς) από διάφορες περιοχές της χώρας πως διοικήσεις νοσοκομείων και ΥΠΕ αρνούνται να χορηγήσουν εκλογικές άδειες στους γιατρούς επικαλούμενες «επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες», τις οποίες αιφνίδια θυμήθηκαν τώρα τρεις (3) μέρες πριν τις εκλογές και τις οποίες δεν είχαν φροντίσει να καλύψουν τόσα χρόνια.

Η άρνηση αυτή σαφέστατα αποτελεί παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.